„Cine este blonda cu care se afișează Răzvan Kovacs?”. Fotografia postată de concurentul de la „Insula Iubirii”, după ce Ema Oprișan a anunțat că este însărcinată / FOTO

„Cine este blonda cu care se afișează Răzvan Kovacs?”. Fotografia postată de concurentul de la „Insula Iubirii”, după ce Ema Oprișan a anunțat că este însărcinată / FOTO

În urmă cu o seară a avut loc și finala emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7. Ultima ediție a show-lui de la Antena 1 a adus schimbări neașteptate. Dacă în urmă cu șase luni Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au ales să plece din Thailanda separați, ajunși acasă, lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se gândea. După ce s-au împăcat, aceștia au decisă să facă și cununia civilă și urmează să devină și părinți. Bruneta poartă în pântece o fetiță.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7, care au decis să participe la emisiunea de la Antena 1 pentru a-și testa relația. Cei doi au precizat la casting că s-au cunoscut în mediul online.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Răzvan Kovacs s-a afișat alături o domnișoară, după ce Ema Oprișan a anunțat că este însărcinată

Acum, la doar șase luni de la participarea în emisiunea ce le-a pus la încercare relația, Ema Oprișan și-a dat seama că nu poate renunța la Răzvan Kovacs și invers. Ei bine, acesta a fost și motivul real pentru care cei doi s-au împăcat și au început din nou o relație.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

La scurt timp după ce au decis să își mai dea o șansă, cei doi concurenți ai sezonului 7 Insula Iubirii au anunțat că vor deveni părinți. Mai mult decât atât, spre surprinderea tuturor, ei au decis să facă chiar și cununia civilă.

Totodată, la importantul eveniment din viața lor, nași le-au fost chiar Iulian Clonț și Cristina Rancov, alți doi concurenți ce au participat în sezonul 7 Insula Iubirii și cu care au legat o prietenie frumoasă în cele 21 de zile petrecute pe insulă.

În urmă cu doar o seară, imediat după difuzarea emisiunii la televizor, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au postat, în mediul online, sexul bebelușului pe care concurenta îl poartă în pântece. Mai fericiți ca niciodată, cei doi și-au anunțat fanii că vor avea o fetiță.

Este fetiță!„, a fost mesajul scris de cei doi, pe paginile personale de Instagram, în urmă cu puțin timp.

Cine este blondina care apare în fotografiile lui Răzvan Kovacs

Și, asta nu este tot! În urma ultimei ediții a sezonului 7 Inusla Iubirii, atât Răzvan Kovacs, cât și Ema Oprișan, au făcut publice mai multe postări cu evenimente care au avut loc de la terminarea emisiunii și până la difuzarea completă a episoadelor.

În acest fel, ultima postare făcută de concurentul care a fost „fermecat” de ispita Daria Cuflic în Thailanda, a atras atenția multor urmăritori de-ai celor doi.

Ei bine, concurentul de la Antena 1 se afla alături de Ema Oprișan, partenera sa, dar și de o altă domnișoară. Și, ca să nu lase loc de interpretări, bărbatul a precizat că blondina care apare în fotografiile lui este chiar nașa bebelușului pe care soția lui îl poartă în pântece și, totodată, prietena lor bună.

Cine este blonda cu care se postează Răzvan? Nașa.„, a fost mesajul postat de Răzvan Kovacs, recent, pe pagina lui de Instagram, alături de fotografia cu Ema Oprișan și nașa bebelușului.

CITEȘTE ȘI: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au aflat sexul bebelușului! Ce vor avea cei doi concurenți de la Insula Iubirii / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191