Cine este Maria, femeia gravidă din Galați care a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece. A decedat la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău / FOTO

Cine este Maria, femeia gravidă din Galați care a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece. A decedat la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău / FOTO

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul Mariei, femeia gravidă din Galați care a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece. Aceasta a decedat la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Un alt caz a șocat România, după ce o femeie gravidă din Galați a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece, la doar 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cine este Maria, femeia gravidă din Galați care a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece

Maria avea 38 de ani și toată viața înainte. Însărcinată fiind, aceasta a murit, împreună cu fătul pe care îl purta în pântece, la doar 24 de ore de la internarea la Maternitatea din Bacău.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

După ce a prezentat dureri, această a decis să meargă la Spitalul Judeţean Bacău pentru a vedea ce se întâmplă.

De cealaltă parte, în urma tragediei, soţul acesteia acuză spitalul nu a îngrijit-o şi a lăsat-o nesupravegheată o zi întreagă.

A decedat la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău

După decesul soției sale, bărbatul a decis să facă mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. Totodată, potrivit declarațiilor făcute, acesta a mărturisit faptul că s-au chinuit foarte mult să aibă acest copil. Au făcut fertilizare în vitro.

Ei bine, până la acest moment, reprezentanţii Spitalului Judeţean Bacău nu au dat un punct de vedere cu privire la acest caz.

Polițistul din Botoşani, care a fost lovit de o mașina în timp ce dirija traficul, are nevoie de sânge

În urmă cu doar câteva zile, mai exact la data de 29 martie 2024, un poliţist rutier din judeţul Botoşani a fost transportat de urgență la spital, în urmă unui accident rutier cumplit în care a fost implicat.

În timp ce se afla în timpul programului de muncă, dirijând în acel moment circulația, bărbatul a fost lovit de un autoturism în timp ce îi făcea semn unui alt şofer să oprească.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în Galați! O femeie a ajuns în comă la spital, după ce a luat mai multe pastile paracetamol

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191