Cine este românca găsită moartă pe o plajă din Italia. Tânăra era pe jumătate dezbrăcată. Ce spun anchetatorii

Cine este românca găsită moartă pe o plajă din Italia. Tânăra era pe jumătate dezbrăcată. Ce spun anchetatorii

O tragedie fără margini a avut loc în Italia, unde o tânără în vârstă de doar 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio. Se pare că ar fi vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar acum autoritățile urmează să efectueze au autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a fost cauza decesului.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Întreg continentul a rămas fără cuvinte după ce s-a aflat desre moartea subită, cât și bizară, a unei femei din Republica Moldova, ce se afla în vacanță în Italia. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , femeia a fost descoperită în timpul dimineții de 28 august,când tânăra în vârstă de doar 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio, o destinație populară din centrul Italiei. În ce privește identitatea victimei, se pare că ar fi vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar acum autoritățile urmează să efectueze au autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a fost cauza decesului.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cadavrul Galinei a fost descoperit pe plajă, de către două femei ce se plimbau, întâmplător, prin zonă. Cele două au scos-o pe tânără din apă, însă a devenit evident imediat că aceasta nu mai era în viață. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, demarând o anchetă. Până acum, teoria poliției este că Galina Banea s-a înecat, însă se așteaptă ca autopsia să arate cu exactitate cauza morții.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Femeia era dezbrăcată atunci când a fost descoperită pe plajă, purtând doar un sutien și un tricou. Anchetatorii au reușit să o identifice rapid, cu ajutorul tatuajelor pe care le avea. Însă, în ciuda modului în care a fost descoperită, se pare că nu existau urme de violență pe trupul Galinei, de aceea anchetatorii merg pe varianta unui înec. Cu toate acestea, nu este exclus să fi fost vorba despre o crimă.

Cu doar câteva ore înainte de a muri, Galina Banea fusese văzută în compania a doi bărbați, însă, până la acet moment, autoritățile nu au o listă de suspecți.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191