Cine este românca găsită moartă pe o plajă din Italia. Tânăra era pe jumătate dezbrăcată. Ce spun anchetatorii

Cine este românca găsită moartă pe o plajă din Italia. Tânăra era pe jumătate dezbrăcată. Ce spun anchetatorii

O tragedie fără margini a avut loc în Italia, unde o tânără în vârstă de doar 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio. Se pare că ar fi vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar acum autoritățile urmează să efectueze au autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a fost cauza decesului.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Întreg continentul a rămas fără cuvinte după ce s-a aflat desre moartea subită, cât și bizară, a unei femei din Republica Moldova, ce se afla în vacanță în Italia. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , femeia a fost descoperită în timpul dimineții de 28 august,când tânăra în vârstă de doar 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio, o destinație populară din centrul Italiei. În ce privește identitatea victimei, se pare că ar fi vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar acum autoritățile urmează să efectueze au autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a fost cauza decesului.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Cadavrul Galinei a fost descoperit pe plajă, de către două femei ce se plimbau, întâmplător, prin zonă. Cele două au scos-o pe tânără din apă, însă a devenit evident imediat că aceasta nu mai era în viață. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, demarând o anchetă. Până acum, teoria poliției este că Galina Banea s-a înecat, însă se așteaptă ca autopsia să arate cu exactitate cauza morții.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Femeia era dezbrăcată atunci când a fost descoperită pe plajă, purtând doar un sutien și un tricou. Anchetatorii au reușit să o identifice rapid, cu ajutorul tatuajelor pe care le avea. Însă, în ciuda modului în care a fost descoperită, se pare că nu existau urme de violență pe trupul Galinei, de aceea anchetatorii merg pe varianta unui înec. Cu toate acestea, nu este exclus să fi fost vorba despre o crimă.

Cu doar câteva ore înainte de a muri, Galina Banea fusese văzută în compania a doi bărbați, însă, până la acet moment, autoritățile nu au o listă de suspecți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191