Cine este și cum arată soţia lui Cristi Tănase, femeia despre care s-a spus că nu i-a deschis uşa la timp fostului fotbalist. „Dodel” a fost găsit într-o stare delicată la ușa apartamentului / FOTO

Cine este și cum arată soţia lui Cristi Tănase, femeia despre care s-a spus că nu i-a deschis uşa la timp fostului fotbalist. „Dodel” a fost găsit într-o stare delicată la ușa apartamentului / FOTO

De curând, Cristi Tănase a intrat în atenția tuturor, după ce a fost filmat în timp ce era căzut pe holul blocului în care locuiește cu sânge la gură și vorbind cu dificultate. Iată cine este și cum arată soţia fostului fotbalist de la Steaua București, femeia despre care s-a spus că nu i-a deschis uşa la timp fostului fotbalist!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

După ce la finalul anului 2023 a fost prins sub influența substanțelor interzise la volanul autoturismului, acum, Cristi Tănase, zis și ‘Dodel’, a fost surprins căzut pe holul blocului cu sânge la gură și vorbind cu dificultate.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cine este și cum arată soţia lui Cristi Tănase

Cu puțin timp în urmă, mai multe imagini cu Cristi Tănase, surprins căzut pe holul blocului cu sânge la gură și vorbind cu dificultate, au devenit virale pe internet.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Știm despre fostul star al lui Gigi Becali și soția lui, Adina Maria, vca s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut şi urmează să devină părinţi în scurt timp.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor ce se găsesc pe pagina sa de Instagram, partenera lui „Dodel” este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare.

Prima reacție a lui Cristi Tănase, după clipul viral în care apare

Ei bine, la scurt timp după ce imaginile au devenit virale pe internet, Cristi Tănase a explicat pentru că nu a fost bătut de nimeni.

Și asta nu este tot. Potrivit declarațiilor făcute, soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței sale.

Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul, de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am fă

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!”. Cine să mă bată, mă? ”N-ai văzut filmarea?!”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația cum este”, a declarat Cristi Tănase.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a lui Cristi Tănase, zis și Dodel, după ce a fost surprins cu sânge la gură și fără dinții din față: „A venit portarul și m-a filmat” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191