Cine sunt cei doi soți, găsiți fără suflare la Gura Portiței. Viorel și-a omorât partenera la mare

Cine sunt cei doi soți, găsiți fără suflare la Gura Portiței. Viorel și-a omorât partenera la mare

Cei doi soți au fost găsiți fără suflare la Gura Portiței, acolo unde Viorel a mers în vacanță cu soția lui, Violeta. Femeia și-a găsit sfârșitul la scurt timp asta pentru că a fost înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului, iar bărbatul este cel care ar fi comis fapta. Soțul Violetei s-a înecat în mare după crimă, asta pentru că nu știa să înoate.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Crimă șocantă! Viorel și Violeta și-au găsit sfârșitul în vacanță. Cei doi locuiau în comuna Todirești și aveau trei fiice. Una care era căsătorită în Anglia, cealaltă trebuia să facă nunta la anul și una mai mică.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cine sunt cei doi soți care au murit la Gura Portiței

Potrivit apropiaților, viața Violetei nu era una ușoară, asta pentru că bărbatul obișnuia s-o bată în repetate rânduri, iar certurile dintre ei apăreau de la avere și soțul ei a fost internat la Socola. Bărbatul plănuia s-o ducă pe Violeta la mare, asta pentru a omorî, astfel că și-a luat cu el un cuțit.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Viorel lucra la o cunoscută firmă de vinuri, în timp ce soția lui, Violeta, era casnică. Tragedia s-a întâmplat pe plajă, iar femeia a fost găsită fără suflare și înjunghiată în zona gâtului de către autorități.

La doar 2 kilometri distanță a fost găsit trupul lui Viorel, cel care a plănuit crima. Viorel s-a înecat după tragedie, asta pentru că nu știa să înoate. Autoritățile au găsit răni pe corpurile celor doi, semn că înainte au avut parte de un conflict puternic, iar Violeta a fost cea care a luptat pentru viața ei.

Ce spun polițiștii

”La data de , orele 17,30, organele de urmărire penală au fost sesizate cu privire la faptul că pe canalul Leahova, la o distanţă de aproximativ 500 m de Gura Portiţei, a fost găsit un cadavru de sex masculin, care nu prezenta urme vizibile de violenţă. Din cercetări s-a stabilit că în data de , ora 14,oo, persoana în cauză s-a cazat în incinta Satului de Vacanţă de la Gura Portiţei împreună cu soţia sa.

A fost constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 192 din Din concluziile preliminare desprinse din raportul de autopsie medico legală întocmit de SML Tulcea, rezultă faptul că decesul a fost cauzat de asfixie mecanică prin înec, fără a prezenta leziuni în legătură cu decesul.”, au transmis autoritățile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191