Ciolacu, despre banii primiţi mită de Dumitru Buzatu: Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc

Ciolacu, despre banii primiţi mită de Dumitru Buzatu: Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc

Premierul şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat luni seara, la Antena 3 CNN, mita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o, el spunând că nu a văzut în viaţa sa „atâţia bani la un loc” şi mărturisind că nu credea să mai vadă la televizor astfel de speţe.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc. Niciodată. Aţi văzut reacţia partidului, a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore partidul a reacţionat după ce a văzut comunicatul DNA-ului, vorbim de un flagrant, deci lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Pe de altă parte, fiecare are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent de cine ar fi implicat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3 CNN, potrivit  

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Preşedintele PSD a susţinut că, „în acest caz, s-a depăşit total realitatea românească”, adăugând că speră ca astfel de cazuri să nu se repete. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Nu am crezut că şi la această vârstă pe care o are domnul Buzatu se mai poate apleca la un astfel de lucru. (…) Eu nu am văzut altceva la televizor, şi din atitudinea domnului Buzatu, decât faptul că nu mai era în lumea reală”, a arătat Ciolacu.

Ciolacu a fost întrebat ce poate să facă un partid pentru a exclude astfel de oameni din viaţa publică.

„Din punctul meu de vedere, nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcţie administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate. (…) Încet-încet, poate e în firea omului, te îndepărtezi de realitate. Eu nu am văzut altceva la televizor şi din atitudinea domnului Buzatu decât faptul că nu mai era în lumea reală. (…) Au rămas foarte puţini. Ce pot să promit foarte clar e ceea ce am făcut şi la alegerile trecute. Nimeni care are o problemă penală nu va candida din partea PSD, nimeni care este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură. Apoi voi încerca cu toţi cei care sunt de foarte mult timp în funcţii administrative să avem o discuţie să încercăm să se orienteze către alte provocări”, a completat premierul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191