Ciolacu: ”Exclus să avem anticipate”

Ciolacu: ”Exclus să avem anticipate”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi, la Parlament, că în calitate de om politic niciodată nu exclude nicio variantă dar ca şi om de stat, din punctul său de vedere, este exclus să avem anticipate, deoarece România are nevoie de stabilitate, informează News.ro.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

”Ca şi om politic niciodată nu exclud nicio variantă. ca şi om de stat, din punctul meu de vedere, este exclus să avem anticipate, deoarece România are nevoie de stabilitate”, a spus Marcel Ciolacu.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

El a arătat că ”suntem într-o criză regională de securitate şi nu crede că România, Europa şi parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA în acest moment îşi permit alegeri anticipate sau altfel de crize în România”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

”Uitaţi-vă la ce se întâmplă la ţările din jur”, completat el. Întrebat când se va vota la Camera Deputaţilor proiectul pensiilor speciale, Ciolacu a răspuns: ”În timp util”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că, în opinia sa, rotaţia guvernamentală va avea loc, iar coaliţia PSD-PNL va merge mai departe. ”Nu cred că în momentul de faţă există o alternativă viabilă la această coaliţie şi partidele au înţeles, toate partidele au înţeles acest lucru”, a mai spus şeful statului. Referitor la varianta sau posibilitatea ajungerii la alegeri anticipate, preşedintele Iohannis a precizat că, deşi acestea nu sunt prevăzute în Constituţie, pot avea loc, însă este complicat să se ajungă acolo.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191