Ciolacu îi mitraliază pe liberali: „Noi nu ieșeam din case, iar ei furau de rupeau!”

Ciolacu îi mitraliază pe liberali: „Noi nu ieșeam din case, iar ei furau de rupeau!”

Chiar dacă social-democrații sunt parteneri cu PNL-ul în actuala coaliție de guvernare, șeful PSD nu s-a ferit să-i critice pe liberali. Marcel Ciolacu a arătat cu degetul înspre fosta guvernare, cea a PNL-ului, acuzând faptul că în perioada pandemiei de COVID „s-a furat ca-n codru”.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Ciolacu a lasat acuzații dure, rostind numele a unui fost premier PNL – Ludovic Orban. Acesta a amintit de restricțiile dure din perioada pandemiei, când românii erau închiși în case, fiind lockdown, și a acuzat faptul că în tot acest timp „s-a furat ca în codru la Unifarm”.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

„Nu a fost Ciucă decident, (…) dar PNL a fost la guvernare. Au aprobat 1 miliard de euro pe vaccinuri, (…) s-a furat ca în codru la Unifarm, și-n perioada pandemiei, când noi toți făceam Skype, nimeni nu ieșea din casă, ei furau de rupeau. Astea-s niște adevăruri. Nu pot acum că facem parte din aceeași coaliție eu să nu le spun. Avem o datorie publică imensă. Partidul Social Democrat a lăsat un buffer de 8 miliarde de euro și am găsit o datorie de peste 50%.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Nu sunt eu cel îndreptățit pentru asta. Am văzut Curtea de Conturi a făcut anumite rapoarte. Vă aduceți aminte ce a facut prim-ministrul Orban când a dat 100 de milioane de la statul român unor oameni de afaceri și acei oameni de afaceri au pierdut acum procesul? Cum mai au curaj să iasă să se exprime în spațiul public? Dar eu am încredere în statul român”, a spus liderul PSD, la Antena 3.

Ciolacu: „Vor da explicații”

Ciolacu s-a declarat convins că se va afla adevărul, într-un final. „Sunt niste decizii pentru care oamenii politici, chiar dacă nu au răspuns într-o perioadă lungă, vor da anumite explicații. Urmează să aflăm adevarul, sunt convins”, a mai declarat șeful PSD.

Nu în ultimul rând, Ciolacu a adus în discuție situația pensiilor speciale și PNRR-ul, menționând, în acest context, numele fostului premier PNL Cîțu, fost președinte al formațiunii liberale, actualmente senator.

„Nu putem pierde bani din PNRR pentru pensii speciale, e incorect ce se întâmplă, cum să pierdem bani? Avem mai multe scenarii, a venit al treilea raport de la Banca Mondiala în urma discuțiilor ministrului Muncii cu Comisia și vom avea o variantă validă în fața CCR. Avem bani în PNRR pentru așa ceva, nimeni nu s-a gândit la o asemenea grozăvie cum s-a întâmplat în România. Dar 22 de state UE au pensie de serviciu la militari, nu putem nici cu varianta prinsă de USR și PNL în PNRR, când prim-ministrul era Cîțu, să decapitezi Armata pentru că așa au gândit ei”, a afirmat șeful PSD.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191