Ciolacu intră la rupere peste afaceriștii din imobiliare: Gata cu materialele de construcții la prețuri umflate

Ciolacu intră la rupere peste afaceriștii din imobiliare: Gata cu materialele de construcții la prețuri umflate

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi în şedinţa de Guvern că schema de susţinere pentru industria materialelor de construcţii intră în primă lectură şi urmează să fie adoptată săptămâna viitoare. Susţinem producţia internă ca să fim siguri că pe şantiere vom avea o materie primă constantă şi la preţuri corecte, a mai spus şeful Executivului, el precizând că va avea vineri o întâlnire cu actorii din domeniu pe marginea ordonanţei.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Premierul Ciolacu a afirmat că o prioritate a Guvernului introdusă în primă lectură în şedinţa de Guvern, se referă la schema de susţinere pentru industria materialelor de construcţii.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

”Susţinem producţia internă ca să fim siguri că pe şantierele de autostrăzi şi la toate celelalte mari obiective aflate în desfăşurare vom avea o materie primă constantă şi la preţuri corecte. În acest moment, România importă jumătate din materia primă folosită în obiectivele publice. Este evident că trebuie să venim cu anumite soluţii, mai ales că aceste materiale de construcţii sunt furnizate constructorilor după trei sau şase luni. Vorbim şi de ritmul investiţiilor din România”, a spus şeful Executivului.

Marcel Ciolacu a precizat că mâine ( vineri, nr) va avea împreună cu alţi miniştri întâlnire cu marii actori din domeniu. ”Vom vedea dacă vor veni cu anumite modificări la această ordonanţă şi săptămâna viitoare va fi aprobată în şedinţa de Guvern”, a mai spus Ciolacu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191