Ciolacu, revoltat de bugetarii cu salarii mari: Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau și voucher de vacanță?

Ciolacu, revoltat de bugetarii cu salarii mari: Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau și voucher de vacanță?

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, la România TV, referitor la protestul funcționarilor publici față de tăierile de posturi din administrația publică, că acum este „ultimul tren al României de a se dezvolta” și că el și Nicolae Ciucă nu sunt iresponsabili, fiind vorba de riscul de a pierde fonduri europene. El reclamă că „nu pot să accept ca un bugetar care câștigă 2000 de euro să îl alerg prin birou să mai ia și voucher de vacanță”. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

„Sunt provocări pe care trebuie sa le înțelegem. Este ultimul tren al României de a se dezvolta 

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Am multe defecte, nu sunt un om iresponsabil. Nici Nicolae Ciucă nu e iresponsabil. Cred că colegii noștri așteaptă o atitudine pe nivelul acestor provocări. 

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Nu putem să lăsăm România fără fonduri europene. Nu pot să mă duc acasă și să pun eul meu personal și viitorul meu politic și să încep să vă mint. 

Este evident că în sistemul bugetar trebuie să se facă o reformă. Trebuia să se facă de foarte mult timp. Aveți fraierul de serviciu care își asumă această reformă. 

Nu poți sa constați că în azilele groazei ai 5 instituții care se calcă pe picioare. 

Nu va fi tăiat niciun salariu în România. Dar nici nu pot să accept să te duci la serviciu să fii șef peste niște posturi goale. Marea majoritate, peste 70% sunt posturi bugetate. Eu nu pot să accept ca un bugetar care câștigă 2000 de euro să îl alerg prin birou să mai ia și voucher de vacanță. Voucherele de vacanță sunt pentru cei cu venituri mici. E normal ca dacă ai un salariu mai mic statul sa îți asigure. Dar dacă ai venituri care depășesc pe al președintelui, nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să îți dau și voucher de vacanță și pachețel? Ți-am dat și sofer”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191