Ciucă i-a anunțat pe liberali pe WhatsApp că rotativa se amână: ‘Vă mulțumesc pentru înțelegere!’

Ciucă i-a anunțat pe liberali pe WhatsApp că rotativa se amână: ‘Vă mulțumesc pentru înțelegere!’

Premierul Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor, vineri dimineață, pe WhatsApp, că rotativa guvernamentală se va amâna în urma unei discuții cu președintele Klaus Iohannis.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Buna dimineața, doamnelor și domnilor!

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

In aceasta dimineața, am luat decizia sa nu depun mandatul pana ce nu se rezolva situația din educație. Este o decizie pa care am luat-o împreuna cu domnul Presedinte și desigur agreata in coaliție. Este o chestiune de responsabilitate și asumare!

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Va multumesc pentru înțelegere!”, a fost mesajul trimis de liderul PNL.

Coaliţia de guvernare a convenit ca premierul Nicolae Ciucă să nu-şi depună mandatul până la soluţionarea grevei profesorilor.

„Am avut discuţii până aseară târziu, ne-am revăzut în această dimineaţă şi am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu-mi depun mandatul şi să-mi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier. În felul acesta, sper să fie create condiţiile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să putem să punem în aplicare planul de rocadă la nivelul coaliţiei”, a anunţat Ciucă, vineri, la Palatul Victoria, într-o declaraţie susţinută alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Premierul Ciucă ar fi trebuit să demisioneze vineri din funcţie pentru realizarea rocadei guvernamentale.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191