CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

Consiliul Judeţean Prahova pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, deszăpezirea se va face cu trei operatori, Vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele atunci când este necesar.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Vicepreşedintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol a anunțat că executivul judeţean pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Potrivit reprezentantului executivului județean, operatorii, care vor fi monitorizați prin sisteme GPS, vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele stabilite atunci când este necesar.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Noul acord cadru va prevede sancțiuni severe față de operatorii de deszăpezire care nu vor interveni corespunzător pe drumurile județene.

Reacția vine ca urmare a problemelor pe care autoritățile le-au întâmpinat în perioada sezonului rece a anului trecut. Atunci s-a constatat faptul că drumurile nu au fost deszăpezite într-un mod corespunzător.

Sursa www.republikanews.ro

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191