CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

Consiliul Judeţean Prahova pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, deszăpezirea se va face cu trei operatori, Vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele atunci când este necesar.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Vicepreşedintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol a anunțat că executivul judeţean pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Potrivit reprezentantului executivului județean, operatorii, care vor fi monitorizați prin sisteme GPS, vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele stabilite atunci când este necesar.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Noul acord cadru va prevede sancțiuni severe față de operatorii de deszăpezire care nu vor interveni corespunzător pe drumurile județene.

Reacția vine ca urmare a problemelor pe care autoritățile le-au întâmpinat în perioada sezonului rece a anului trecut. Atunci s-a constatat faptul că drumurile nu au fost deszăpezite într-un mod corespunzător.

Sursa www.republikanews.ro

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191