CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

Consiliul Judeţean Prahova pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, deszăpezirea se va face cu trei operatori, Vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele atunci când este necesar.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Vicepreşedintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol a anunțat că executivul judeţean pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Potrivit reprezentantului executivului județean, operatorii, care vor fi monitorizați prin sisteme GPS, vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele stabilite atunci când este necesar.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Noul acord cadru va prevede sancțiuni severe față de operatorii de deszăpezire care nu vor interveni corespunzător pe drumurile județene.

Reacția vine ca urmare a problemelor pe care autoritățile le-au întâmpinat în perioada sezonului rece a anului trecut. Atunci s-a constatat faptul că drumurile nu au fost deszăpezite într-un mod corespunzător.

Sursa www.republikanews.ro