Clienții Balenciaga încep să-și ardă pe Tik Tok produsele de mii de euro după scandalul cu acuzații de pedofilie

Clienții Balenciaga încep să-și ardă pe Tik Tok produsele de mii de euro după scandalul cu acuzații de pedofilie

Mai multe videoclipuri cu oameni care își ard, taie sau aruncă la gunoi produsele de designer Balenciaga au apărut în ultimele zile în mediul online în urma unui scandal răsunător cu acuzații de pedofilie, scrie Info Sud-Est.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Inclusiv vedeta americană Kim Kardashian a anunțat că intenţionează să-şi „reevalueze” relaţia cu brandul de lux, după campania controversată a mărcii în care apar copii şi accesorii sexuale.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ultimul shooting al brandului Balenciaga a cauzat reacții dure din partea internauților care au considerat de neacceptat ipostazele în care apare un copil: îmbrăcat în hainele brand-ului ține în mână un ursuleț de pluș, îmbrăcat într-un costum de piele, specific scenelor erotice tip BDSM, prescurtarea în engleză a termenilor „Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191