Clienții Balenciaga încep să-și ardă pe Tik Tok produsele de mii de euro după scandalul cu acuzații de pedofilie

Clienții Balenciaga încep să-și ardă pe Tik Tok produsele de mii de euro după scandalul cu acuzații de pedofilie

Mai multe videoclipuri cu oameni care își ard, taie sau aruncă la gunoi produsele de designer Balenciaga au apărut în ultimele zile în mediul online în urma unui scandal răsunător cu acuzații de pedofilie, scrie Info Sud-Est.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Inclusiv vedeta americană Kim Kardashian a anunțat că intenţionează să-şi „reevalueze” relaţia cu brandul de lux, după campania controversată a mărcii în care apar copii şi accesorii sexuale.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Ultimul shooting al brandului Balenciaga a cauzat reacții dure din partea internauților care au considerat de neacceptat ipostazele în care apare un copil: îmbrăcat în hainele brand-ului ține în mână un ursuleț de pluș, îmbrăcat într-un costum de piele, specific scenelor erotice tip BDSM, prescurtarea în engleză a termenilor „Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191