Clienții Balenciaga încep să-și ardă pe Tik Tok produsele de mii de euro după scandalul cu acuzații de pedofilie

Clienții Balenciaga încep să-și ardă pe Tik Tok produsele de mii de euro după scandalul cu acuzații de pedofilie

Mai multe videoclipuri cu oameni care își ard, taie sau aruncă la gunoi produsele de designer Balenciaga au apărut în ultimele zile în mediul online în urma unui scandal răsunător cu acuzații de pedofilie, scrie Info Sud-Est.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Inclusiv vedeta americană Kim Kardashian a anunțat că intenţionează să-şi „reevalueze” relaţia cu brandul de lux, după campania controversată a mărcii în care apar copii şi accesorii sexuale.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Ultimul shooting al brandului Balenciaga a cauzat reacții dure din partea internauților care au considerat de neacceptat ipostazele în care apare un copil: îmbrăcat în hainele brand-ului ține în mână un ursuleț de pluș, îmbrăcat într-un costum de piele, specific scenelor erotice tip BDSM, prescurtarea în engleză a termenilor „Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191