Colectiv și individual au dat recital!

Colectiv și individual au dat recital!

Colectiv și individual, baschetbaliștii U14 de la CSM Petrolul Ploiești au dat recital! În European Youth Basketball League, Grupa B, trupa ploieșteană a dominat jocurile disputate, recent, la Budapesta. Primul turneu al Conferinţei Sud a competiţiei le-a oferit patru meciuri băieţilor antrenați de Ionuț Ivan și Marian Angelian.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Ei au înfruntat două trupe mai tari, Honved Budapesta şi Bayern Munchen, şi două mai “subțiri”, DIV Basket Belgrad şi Panter Niksic. Că au fost tari sau moi, Ciprian Coniac și colegii săi le-au învins pe toate! În consecință, CSM Petrolul ocupă primul loc al clasamentului Grupei B, la egalitate de puncte, dar cu coşaveraj mai bun decât Dan Dacian Bucureşti, cealaltă formaţie românească din grupă, care a reuşit, la rându-i, victorii pe linie în acest prim turneu.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Cum primele două clasate se califică în faza următoare, totul se va decide cu prilejul celui de-al doilea turneu al grupei, programat anul viitor, în perioada 24-26 februarie, tot la Budapesta. Atunci, CSM-ul va întâlni celelalte 4 formaţii din serie:Pescara Basket, MZT Skopje, MAFC Budapest şi Dan Dacian. Și la nivel individual formația ploieșteană s-a remarcat prin jucătorii săi. Vlad Borcan a fost considerat MVP al turneului, David Iordăchescu a fost văzut drept cel mai valoros jucător al echipei, iar Roberto Săndulescu a fost inclus în „best 5” al competiţiei, toți datorită evoluțiilor și statisticilor strânse în cele patru partide!

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Lotul de jucători pe care Ivan şi Angelian l-au folosit în acest prim turneu a fost următorul: Vlad Borcan, Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalcea, Rareş Tudorie, Ştefan Dobre, David Iordăchescu, Darius Coman, Andrei Marcu, David Ilie, Roberto Săndulescu, Filip Barbu şi Alexandru Petre. Sursa: csmploiesti.ro