Colegii vor fi adversari în cea mai tare finală

Colegii vor fi adversari în cea mai tare finală

Vârfurile finalei Campionatului Mondial din Qatar, Lionel Messi respectiv Kylian Mbappe, vor fi adversari după ce la echipa de club, PSG, sunt colegi. Messi și Mbappe ocupă primele locuri în clasamentul Cupei Mondiale, fiecare cu câte ,,o mână” de goluri reușite. Duelul Argentina- Franța este prezent și în continuarea acestei ierarhiI locurile secunde fiind ocupate de Julian Alvarez respectiv Olivier Giroud, fiecare cu câte 4 goluri.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Finala din Qatar va fi, duminică, pe Lusail Stadium, de la ora 17:00. Ambele naționale se află în căutarea celui de-al treilea titlu mondial, după ce Argentina a cucerit trofeul în 1978 şi 1986, iar Franţa, în 1998 şi 2018. Argentina va juca a şasea sa finală de Cupă Mondială, după ce le-a pierdut pe cele din 1930, 1990 şi 2014. Căpitanul Argentinei, Messi, va juca a doua sa finală de Cupă Mondială, după cea pierdută în 2014 în faţa Germaniei, acesta fiind singurul trofeu care îi lipseşte din palmares. Pentru Franţa, finala de duminică va fi a patra mondială, după ce în 2006 a pierdut în faţa Italiei. Selecționata antrenată de Didier Deschamps are ocazia de a deveni a treia echipă care câştigă două titluri consecutive, după Italia (1934, 1938) şi Brazilia (1958, 1962).

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Arbitrul finalei va fi polonezul Szymon Marciniak, brigada fiind completată de arbitrii asistenţi Pawel Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz. În vârstă de 41 de ani, Marciniak a mai condus cele două echipe în acest turneu: în victoria Argentinei în optimi de finală în faţa Australiei (2-1) şi, anterior, în cea a Franţei împotriva Danemarcei în faza grupelor (2-1). Finala mică va fi disputată între Croația și Maroc, surpriza turneului qatarian. Marocul este prima echipă arabă şi africană care a atins semifinalele Cupei Mondiale, iar Croaţia a mai jucat o dată pentru medaliile de bronz la Cupa Mondială, în 1998, învingând Olanda cu 2-1 la ediţia din Franţa. Sursa:agerpres.ro/ foto:digisport.ro

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191