Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă

Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă

Mașinile de epocă sunt admirate și apreciate de toată lumea, iar colecționarii cheltuiesc averi importante pentru restaurarea lor. Popularitatea autoturismelor vintage a crescut foarte mult în ultimii ani, la fel și prețul. Însă în ciuda faptului că pot aduce câștiguri semnificative, unele sunt abandonate, aruncate sau lăsate să ruginească în garaje.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Recent, o tânără britanică a descoperit într-o pădure din Nottinghamshire un adevărat cimitir cu 50 de mașini de epocă abandonate, între care unele Mercedes, Ford și Riley One-Point-Five, relatează

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Ashley Urbex, din Milton Keynes, a auzit de la o prietenă un zvon despre existența acestei comori și a început să investigheze. A descoperit un hambar vechi, prăbușit, în care se aflau mașinile.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Din păcate, multe din aceste mașini sunt într-o stare avansată de degradare, fiind măcinate de rugină și avariate de grinzile din lemn care au căzut peste ele odată cu acoperișul hambarului.

Printre mașinile descoperite în pădure sunt și unele foarte rare, cum ar fi Daimler, Rover 2300, Riley One-Point-Five, MG MGA, Triumph GT6 mk3, Austin 8, Hillman Hunter, Vanden Plas, Mercedes 220, un Austin Morris Mini și mai multe Ford-uri.

Majoritatea mașinilor, din păcate, putrezeau și erau în stare proastă”, a spus Ashley, de 26 de ani, pe TikTok, unde a postat un clip care a fost vizionat de zeci de mii de persoane.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191