Complicații după operația la stomac! Vedeta de la noi trece prin clipe de groază: „M-am trezit leșinată pe canapea”

Complicații după operația la stomac! Vedeta de la noi trece prin clipe de groază: „M-am trezit leșinată pe canapea”

O vedetă de la noi trece prin clipe de coșmar după ce a contactat un virus în vacanța din Egipt. Situația se complică, deoarece blondina este operată recent la stomac. A leșinat în propria locuință și nu știe cât timp a stat în stare de inconștiență și cum a ajuns în locul în care s-a trezit.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Lenna Horvath și-a dorit un trup perfect, iar pentru asta a trecut prin foarte multe operații estetice. Astfel, blondina a ajuns să fie femeia cu cele mai multe operații estetice din România. Artista s-a făcut remarcată datorită bolii de care suferă, Heterocromie, aceasta afecțiune duce la colorarea diferită a irisului. Blondina suferă de această afecțiune la ambii ochi, iar culoarea acestora este unu de un albastru intens și foarte deschis, în trecut aceasta a fost acuzată că poartă lentile de contact, însă ulterior a făcut dovada sincerității sale cu acte medicale.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Lenna Horvath trece prin clipe de coșmar după vacanța petrecută în Egipt. Vedeta se simte foarte rău și pune asta pe seama unei excursii pe care a făcut-o în vacanță. Artista spune că a călătorit timp de nouă ore, împreună cu alte patru zeci de persoane, cu un autocar al cărui aer condiționat era dat foarte tare.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Blondina este foarte speriată de starea în care se află și își dorește să ajungă la medicul care i-a făcut operația de sleeve gastrică. Vedeta se confruntă cu probleme și la nivelul stomacului și îi este teamă că din cauza virusului pe care l-a contactat, operația să nu îi fi fost afectată, asta pentru că are simptome care îi dau de bănuit.

Vedeta suține că la un moment dat, s-a trezit în sufragerie, pe canapea, însă nu știe nici cum a ajuns acolo, nici cât timp a petrecut. Aceasta bănuiește că a delirat din cauza febrei, iar mai apoi a leșinat în acel loc. În acel moment, blondina se afla singură în casă și tot ce își amintește, este faptul că ea se afla în patul din dormitor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191