Comunicat de presă în locul unei conferințe de presă!?

Comunicat de presă în locul unei conferințe de presă!?

ACS Petrolul 52 Ploiești a remis un comunicat de presă în care informează cu privire la ceea ce s-a întâmplat ieri cu ocazia schimbărilor extrem de importante survenite în viața clubului. Iată comunicatul integral:

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

“Petrolul Ploiești, un nou început de drum!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cel mai iubit club al prahovenilor, Petrolul Ploiești, se află în fața unui nou început. Întrunită ieri, 21 martie, Adunarea Generală a Asociaței ACS Petrolul 52 a consemnat retragerea membrilor fondatori, domnii Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângașu, Ion Cojocaru, Constantin Ștefan și Paul Gușă, din Asociație, fără nici un fel de pretenții din partea acestora. Astfel, foștii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renașterea clubului și au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menține aprinsă flacăra „galben-albastră”, au făcut, în acest moment, un pas în spate.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Le mulțumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului și, cu siguranță, vor face parte, și de aici înainte, din familia Petrolul Ploiești! În același timp, domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, și președinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi președinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcția de președinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificat” – se arată în comunicatul clubului petrolist.

Conform unor surse acest comunicat ar înlocui o conferință de presă în care noul președinte, Marian Copilu, ar trebui să prezinte planul dumnealui cu privire la traiul Petrolului. Asta pentru că pur și simplu Copilu nu vrea să apară în presă! Însă această atitudine poate dăuna grav și poate naște numeroase speculații deoarece Petrolul are atâția fani care vor să afle amănunte într-un moment așa de important. Nu zice nimeni să apari săptămânal și nici măcar lunar, dar atunci când preiei soarta unui club precum Petrolul trebuie să vii și să prezinți oamenilor situația.Niciodată fanul petrolist nu a întâmpinat o asemenea atitudine indiferent că la destinele clubului s-au aflat Liviu Luca&Florin Bercea, Florian Walter&Dan Capră, Mădălin Mihailovici s.a.m.d.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191