Comunicat de presa Termo Ploiești

Comunicat de presa Termo Ploiești

Ca urmare a unor informații apărute în spațiul public, Termo Ploiești face următoarele precizări:
Termo Ploiești deține patru licențe de operare:
• Licența de producere a energiei electrice, valabilă pană la data de: 11.10 2027
• Licența de producere a energiei termice, valabiă pană la data de: 11.10.2027
• Licența de furnizare a energiei electrice, valabilă pană la data de: 05.04.2028.
• Licența provizorie de furnizare a energiei termice, emisă pe data de: 21.10.2022 cu valabilitate pană la data: 01.09.2023
Conform legislației în vigoare, Termo Ploiești are obligația să asigure continuitatea furnizării agentului termic pana la obținerea licenței definitive.
În acest sens, vă precizăm faptul că începand cu luna februarie  2023 s-au demarat toate procedurile necesare pentru obținerea licenței definitive de furnizare a agentului termic: obținerea avizelor ISCIR pentru cazanele de producere a agentului termic, obținerea avizelor ISCIR pentru rețeaua de termoficare apă caldă de încalzire (ACI) și apă caldă de consum (ACC); obținerea avizelor ISCIR pentru centralele de cvartal ; reviziuirea Autorizației de Mediu; obținerea tuturor avizelor ISU și completarea documentației solicitate de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).
Facem precizarea că pană la data 11.10.2023 Termo Ploiești va obține licența definitivă de furnizare a agentului termic.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191