Concert caritabil Proconsul, in Ploiesti. Vezi unde

Concert caritabil Proconsul, in Ploiesti. Vezi unde

Miercuri, 16 noiembrie, la ora 18.00, trupa Proconsul ne așteaptă la Filarmonica din Ploiești pentru concertul caritabil „Fără lacrimi”.
• Vino și tu să te bucuri de muzică bună și, astfel, să ajuți cei 18 copii din așezământul prahovean „Leagăn prins de stele”.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Proconsul este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România. Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18.00, trupa Proconsul vă invită la un concert excepțional la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, de data aceasta pentru o cauză nobilă.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Așezământul „Leagăn prins de stele” de la Mănăstirea Turnu, Prahova, a devenit o oază de fericire și speranță pentru 18 copii minunați, iar acum Proconsul va ajuta la menținerea activității așezământului. Organizat de HashtagWorld Café, concertul de miercuri este destinat întrajutorării celor 18 orfani, toate fondurile strânse prin donație urmând a fi dirijate către acești copii.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Prezența fiecăruia dintre voi la concert este un pas important pentru așezământ.

Accesul la eveniment se face pe bază de donație minimă de 60 de lei.

Detalii la nr. tel: +40 730 778 129.

Sursa Actualitatea Prahoveana