Concert caritabil Proconsul, in Ploiesti. Vezi unde

Concert caritabil Proconsul, in Ploiesti. Vezi unde

Miercuri, 16 noiembrie, la ora 18.00, trupa Proconsul ne așteaptă la Filarmonica din Ploiești pentru concertul caritabil „Fără lacrimi”.
• Vino și tu să te bucuri de muzică bună și, astfel, să ajuți cei 18 copii din așezământul prahovean „Leagăn prins de stele”.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Proconsul este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România. Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18.00, trupa Proconsul vă invită la un concert excepțional la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, de data aceasta pentru o cauză nobilă.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Așezământul „Leagăn prins de stele” de la Mănăstirea Turnu, Prahova, a devenit o oază de fericire și speranță pentru 18 copii minunați, iar acum Proconsul va ajuta la menținerea activității așezământului. Organizat de HashtagWorld Café, concertul de miercuri este destinat întrajutorării celor 18 orfani, toate fondurile strânse prin donație urmând a fi dirijate către acești copii.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Prezența fiecăruia dintre voi la concert este un pas important pentru așezământ.

Accesul la eveniment se face pe bază de donație minimă de 60 de lei.

Detalii la nr. tel: +40 730 778 129.

Sursa Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191