Concert caritabil Proconsul, in Ploiesti. Vezi unde

Concert caritabil Proconsul, in Ploiesti. Vezi unde

Miercuri, 16 noiembrie, la ora 18.00, trupa Proconsul ne așteaptă la Filarmonica din Ploiești pentru concertul caritabil „Fără lacrimi”.
• Vino și tu să te bucuri de muzică bună și, astfel, să ajuți cei 18 copii din așezământul prahovean „Leagăn prins de stele”.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Proconsul este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România. Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18.00, trupa Proconsul vă invită la un concert excepțional la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, de data aceasta pentru o cauză nobilă.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Așezământul „Leagăn prins de stele” de la Mănăstirea Turnu, Prahova, a devenit o oază de fericire și speranță pentru 18 copii minunați, iar acum Proconsul va ajuta la menținerea activității așezământului. Organizat de HashtagWorld Café, concertul de miercuri este destinat întrajutorării celor 18 orfani, toate fondurile strânse prin donație urmând a fi dirijate către acești copii.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Prezența fiecăruia dintre voi la concert este un pas important pentru așezământ.

Accesul la eveniment se face pe bază de donație minimă de 60 de lei.

Detalii la nr. tel: +40 730 778 129.

Sursa Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191