Connect-R sare în apărarea Deliei, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Connect-R sare în apărarea Deliei, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Delia Matache dă dovadă mereu că în ciuda faptului că este un artist apreciat la rang înalt, este și un spirit liber de anumite prejudecăți, dar și o femeie atentă să nu depășească prea multe kilogramele de pe cântar. Se postează în ipostaze HOT, reușind să atragă atât apreciere, cât și critică. În ajutorul ei vine Connect-R, colegul său de breaslă, care are ceva de spus „păcătoșilor” care nu mai pot de grija ei. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Cântăreața nu ezită ori de câte ori are ocazia să-și etaleze trupul de zeiță lucrat la sală, mai ales când se află în vacanțe exotice, unde prinde cadre perfecte pentru poze. Una dintre cele mai recente postări ale sale o înfățișează cu posteriorul la vedere, imagini suficiente pentru a-și pune fanii în cap. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În secțiunea de comentarii, ne sare în ochi mesajul pe care Connect-R l-a transmis tuturor păcătoșilor care îi judecă alte persoane: „Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!”.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În timp ce Connect-R încerca să-i aducă pe cârcotași cu picioarele pe Pământ și să le reamintească de faptul că nimeni nu-i fără de păcat, aceștia au făcut ce au știut mai bine și au continuat să-i dea Deliei lecții de moralitate și să o critice în cel mai crud mod: 

„Din păcate nimic natural, ca și la Loredana Groza, care în tinerețe avea sânii lăsați. Și acum, la 50 sau cât o avea, are și sânii și fesele tunate! Hai să fim serioși! Există saloane de remodelare corporală, doar să te țină portofelul!”. „Ți-ai pierdut demult decența și bunul simț…40 de ani și degeaba”,

„Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă!…Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Ce să înțelegem? Că ne arăți cu*ul ca să te dai mare, sau ai neuronii prea prăjiți? Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”, „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi, să îți arăți și cu*ul!”, au fost doar o parte dintre comentariile la adresa Deliei Matache. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191