Consilierul local Eusebiu Istrate (Târgşoru Vechi), mesaj de mulțumire adresat presedintelui SMV Ploieşti, Mircea Cosma

Consilierul local Eusebiu Istrate (Târgşoru Vechi), mesaj de mulțumire adresat presedintelui SMV Ploieşti, Mircea Cosma

Eusebiu Istrate, consilier local PSD al comunei Targsoru Vechi a tinut sa transmita public un mesaj de multumire presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma, pentru promovarea Manastirii Turnu, prin actiunile cultural-istorice derulate de-a lungul timpului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Nu avem cuvinte de mulțumire pentru tot ce ați făcut pentru noi, comuna Târgșorul Vechi, domnule președinte Al Societății Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiești, Mircea Cosma, Mircea Cosma.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Printr-un drum anevoios, cu multe piedici, am reușit sa aducem în față un adevăr istoric și am promovat Manastirea Turnu Prahova la justa ei valoare.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Fără sprijinul dumneavoastră nimic nu ar fi fost posibil!

În numele tuturor locuitorilor iubitori de cultura, Istorie, religie și adevăr:

Va mulțumim!”, a transmis consilierul Eusebiu Istrate.

Cu ocazia celebrarii implinirii a 105 ani de la Unirea Basarabiei cu patria-mama, eveniment organizat de SMV Ploiesti, pe Alee Fauritorilor Romaniei Mari, consilierul s-a numarat printre cei care au primit Diploma de Excelenta din partea SMV.

„Sunt onorat să primesc din partea președintelui Societății Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiești, domnul Mircea Cosma, Mircea Cosma, Diploma de Excelență pentru contribuția la evenimentele organizate în scopul creșterii prestigiului neamului romanesc,astazi, când am celebrat împlinirea a 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România în Parcul Constantin Stere.

Vă mulțumesc mult pentru această distincție!

Voi continua promovarea lui Vlad Țepeș, a istoriei și a comunei Targsorul Vechi și am credința că Reîntregirea neamului românesc este cât mai curând.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a mai spus Eusebiu Istrate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191