Consilierul șefului Armatei Ucrainei a fost ucis de ziua lui. A primit pahare în formă de grenadă, iar unul a explodat

Consilierul șefului Armatei Ucrainei a fost ucis de ziua lui. A primit pahare în formă de grenadă, iar unul a explodat

Consilierul șefului Armatei Ucrainei, generalul Valeri Zalujnîi, a fost ucis la Kiev chiar de ziua lui. Unul din cadourile primite, care conținea o sticlă cu alcool și pahare în formă de grenadă, a explodat în timp ce-l desfăcea, relatează presa ucraineană.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Soția lui Ghenadi Ceastiakov a declarat pentru Pravda că bărbatul a venit cu cadoul acasă, în localitatea Ceaiki, din apropiere de Kiev.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În momentul în care a deschis cadoul, acesta a explodat, omorându-l pe Ceastiakov și rănindu-l grav pe fiul lui, în vârstă de 13 ani.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Zalujnîi a confirmat moartea asistentului său.„Durere fără margini și o pierdere grea pentru Forțele Armate ale Ucrainei și pentru mine personal. Astăzi, în circumstanțe tragice, de ziua lui, asistentul și prietenul meu apropiat, maiorul Ghenadi Ceastiakov, a murit”, a scris el.

„Motivele și circumstanțele vor fi stabilite în cursul anchetei preliminare”, a mai spus el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191