Controale ale polițiștilor Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova

Controale ale polițiștilor Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au organizat și desfășurat o acțiune pe linia verificării legalității desfășurării operațiunilor cu produse de protecție a plantelor, efectuând 5 controale la societăți comerciale și asociații agricole de pe raza județului Prahova.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În acest context, cu ocazia controlului efectuat în cadrul unei societăți agricole din comuna Fulga, polițiștii au constatat faptul că administratorul acesteia ar fi depozitat în curtea societății, în spatii neprotejate, 100 de saci de îngrășământ chimic, a câte 600 de kilograme fiecăre.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cu ocazia unui alt control efectuat la o societate agricolă din comuna Ciorani, au fost identificați alți 22 de astfel de saci, cu îngrășământ tip uree.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În cadrul activităților de verificare, tot în comuna Fulga, a mai fost identificată o societate agricolă, unde au fost găsiți alți 50 de saci conținând azotat de amoniu.

Întrucât în toate cele 3 cauzele polițiștii au constat faptul că nu au fost luate măsurile obligatorii de supraveghere și asigurare a depozitelor de substanțe periculoase, precum și nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecție a plantelor numai în locuri protejate, au fost întocmite dosare penale pentru încălcarea prevederilor articolului 98 din OUG 195/2005.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191