Controale in Ploiesti, Sinaia si Valea Calugareasca, la posesorii de arme si munitii

Controale in Ploiesti, Sinaia si Valea Calugareasca, la posesorii de arme si munitii

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o acțiune privind verificarea deținătorilor legali de arme și muniții neletale în municipiul Ploiești, orașul Sinaia și în comuna Valea Călugărescă.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Astfel, au fost verificați 7 deținători de arme și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul armelor și munițiilor, fiind indisponibilizată o armă neletală, iar ca măsuri complementare au fost anulate două drepturi de deținere arme.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Exemplu:

În cadrul activităților polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Valea Călugărescă nu ar fi predat în termenul de 30 de zile de la data anulării dreptului de deținere arme și muniții arma neletală pe care a deținut-o fără drept la domiciliu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191