Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua X a fost restabilit. Platforma socială deţinută de Elon Musk explică de ce l-a suspendat

Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua X a fost restabilit. Platforma socială deţinută de Elon Musk explică de ce l-a suspendat

ACTUALIZARE Contul Iuliei Navalnaia pe rețeaua X a fost restabilit marți, după ce fusese suspendat timp de aproape o oră, informează SkyNews. Platforma deţinută de Elon Musk a explicat că mecanismul de apărare în privinţa conţinutului a „semnalat din greşeală” contul văduvei lui Aleksei Navalnîi.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Într-un comunicat, reţeaua socială a precizat că „a anulat suspendarea contului imediat ce a luat cunoştinţă de eroare”.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

„Mecanismul de apărare al platformei noastre împotriva manipulării şi a spam-ului marcat din greşeală contul yulia_navalnaya ca încălcând regulile noastre. Am anulat suspendarea contului imediat ce am luat cunoştinţă de eroare şi vom actualiza sistemul de apărare”, a promis X.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Astfel, contul pe X al Iuliei Navalnaia a fost deblocat la mai puţin de o oră după ce a fost suspendat.

Știrea inițială

Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua socială X, deținută de Elon Musk, a fost suspendat marți, la scurt timp după ce a postat un apel în care cerea să i se dea trupul lui Alexei Navalnîi pentru a-l putea înmormânta. 

„X suspendă conturile care încalcă regulile X” – este singura mențiune care mai apare acum pe contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua deținută de Elon Musk. Nici măcar poza de profil a soției lui Alexei Navalnîi nu mai este vizibilă.

Suspendaraea contului a avut loc la putin timp după ce soția fostului dizident ceruse într-un mesaj adresat Kremlinului să-i dea trupul lui Alexei Navalnîi, pentru a-l putea înmormânta „cu demnitate”, și nu este clar dacă sancțiunea are legătură cu acest ultim mesaj sau cu altceva.

Înainte de aceasta, Kremlinul i-a respins ca „grosolane şi total nefondate” afirmațiile că Putin l-a ucis pe Alexei Navalnîi. „Soțul meu nu putea fi distrus și tocmai de aceea Putin l-a ucis”, spunsese Iulia Navalnaia.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că „acestea sunt acuzaţii grosolane şi total nefondate la adresa şefului statului rus, dar având în vedere că Iulia Navalnaia a rămas văduvă cu câteva zile în urmă, nu voi comenta”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191