Convoaie Wagner merg spre Rusia, afirmă Ucraina. BBC: Mercenarii ar fi pornit din Belarus spre graniță

Convoaie Wagner merg spre Rusia, afirmă Ucraina. BBC: Mercenarii ar fi pornit din Belarus spre graniță

Centrul Național de Rezistență al Ucrainei, care citează surse de la Minsk, spune că trupe Wagner din Belarus par să se îndrepte spre granița cu Rusia, relatează BBC.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„Convoaiele se îndreaptă probabil în direcția graniței cu Rusia, dar forțele speciale din Belarus încearcă să împiedice vehiculele acestora să plece”, arată autoritățile ucrainene, într-o actualizare de miercuri, la câteva ore după prăbușirea avionului în care se afla liderul mercenarilor Evgheni Prigojin.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

BBC nu poate verifica independent acest lucru.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În urma revoltei eșuate a lui Prigojin împotriva Kremlinului în iunie, Grupul Wagner a înființat tabere de bază în Belarus și a oficializat o colaborare cu Ministerul Apărării din Belarus.

Avionul lui Evgheni Prigojin s-a prăbușit miercuri într-o regiune aflată la nord de Moscova. Potrivit agenției TASS, în aparatul de zbor se aflau 7 pasageri și 3 membri ai echipajului. Toți au murit.

Moartea lui Prigojin a fost anunțată de un post de televiziune apropiat Kremlinului. De altfel, și gruparea Wagner a confirmat moartea liderului său și a promis răzbunare.

Lângă birourile din Sankt Petersburg ale grupării Wagner, oamenii au început să lase flori și lumânări pentru Evgheni Prigojin. Printre ei, doi bărbați mascați, care au spus că sunt membri ai grupării de mercenari, au vorbit cu reporterii. Ambii au spus că de acum așteaptă noile ordine de la comandanții rămași. Un canal Telegram asociat Wagner l-a declarat pe Prigojin erou și patriot și a scris că acesta a murit de mâna „trădătorilor Rusiei”.

„Nu reușesc să-mi găsesc Ne-am pierdut comandantul, am pierdut doi comandanți. Avem alți comandanți cărora ne vom supune. Și vom opera în continuare conform regulilor Wagner. Ne exprimăm condoleanț Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Trebuie să rămânem uniți”, spune unul dintre bărbați.

„Vom aștepta instrucțiuni de la comandanții noștri”, adaugă celălalt.

Poliția rusă și Garda Națională sunt în alertă maximă în regiunea Rostov, acolo unde a început revolta lui Prigojin, acum două luni. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191