Copiii din Ploiești care trec prin momente traumatizante se pot refugia în Camera poveștilor. Unde este amplasată

Copiii din Ploiești care trec prin momente traumatizante se pot refugia în Camera poveștilor. Unde este amplasată

Copiii din Ploiești care trec prin momente traumatizante se pot refugia în Camera poveștilor. Unde este amplasată?

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Primăria Municipiului Ploiești și Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești au amenajat, la sediul municipalității, un spațiu dedicat minorilor consiliați de către funcționarii din cadrul Serviciului Autoritate Tutelară.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Camera poveștilor” este un spațiu special creat, dedicat poveștilor de viață ale copiilor, în care minorii ploieșteni, care trec prin experiența divorțului între părinți sau a abuzului și violenței în familie, sunt invitați la o discuție deschisă, derulată sub îndrumare profesionistă, pentru a se identifica soluțiile adecvate în vederea depășirii situației de risc în care aceștia se află.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Pragul “Camerei poveștilor” din cadrul sediului Primăriei Municipiului Ploiești este trecut de către minorii ce trebuie evaluați psihologic în cadrul anchetelor sociale sau psihosociale, solicitate de către instanțele judecătorești și birourile notariale.

Astfel, noua camera de evaluare și consiliere psihologică a copilului a fost organizată în sediul municipalității ploieștene (Piața Eroilor nr. 1 A – parter) din dorința de a se realiza un spațiu al siguranței și încrederii, plin de culoare și personaje din povești, care să permită o deschidere prietenoasă a copiilor în cadrul interviurilor amintite, realizate cu atenție și implicare de către personalul specializat din Serviciul Autoritate Tutelară al Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești.

Sursa: republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191