Cornu îşi păstrează pozitia fruntaşă în topul celor mai bine administrate comune din Prahova. Noul sediu al Primăriei, inaugurat în prezența prefectului Virgiliu Nanu si a parlamentarilor PSD

Cornu îşi păstrează pozitia fruntaşă în topul celor mai bine administrate comune din Prahova. Noul sediu al Primăriei, inaugurat în prezența prefectului Virgiliu Nanu si a parlamentarilor PSD

Una dintre cele mai frumoase comune ale Prahovei, poate chiar singura, la standarde europene, a inaugurat astazi noul sediu al Primariei. Este vorba despre comuna Cornu, un mic paradis format dintr-o comunitate de oameni gospodari si autoritati locale dispuse sa le asculte sugestiile.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

In prezenta parlamentarilor PSD Prahova si a prefectului judetului, Virgiliu Nanu, primarul Cornel Nanu a taiat panglica inaugurarii sediului Primariei si al Consiliului Local, dupa o investitie realizata exemplar.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Fără să mă las cuprins de sentimente, întrucât Cornu este localitatea mea de domiciliu, nu puteam sa lipsesc astăzi de la Inagurarea noului sediu al Primăriei Cornu!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Felicitări sincere se cuvin întregii conduceri a Primăriei Cornu, domnului primar, Cornel Nanu și consilierilor locali, care au depus eforturi considerabile pentru ca acest proiect să devină realitate. Munca voastră dedicată și viziunea voastră au condus la realizarea acestui nou sediu, care va servi drept inimă a administrației locale și va oferi un cadru adecvat pentru serviciile publice de calitate pe care le meritați cu toții.

De asemenea, merită să menționăm și contribuția valoroasă a locuitorilor, oameni gospodari și harnici, care prin implicarea lor activă în comunitate au adus un suflu nou dezvoltării comunei Cornu!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191