Cozi uriase, la taxe si impozite. Pensionarii, primii care isi achita darile la stat

Cozi uriase, la taxe si impozite. Pensionarii, primii care isi achita darile la stat

Pensionarii din Ploiesti sunt fruntasi la capitolul plati de taxe si impozite! Inca din primele zile ale anului varstnicii s-au asezat la rand, in fata ghiseelor serviciului public finante locale, pentru a-si achita darile catre stat. Unii pentru ca asa s-au obisnuit an de an, altii pentru a obtine bonificatia de 10%. Cat timp au zabovit pana sa ajunga in fata functionarilor, oamenii au dat dovada de simtul umorului astfel ca au invocat si alte motive, pentru care s-au grabit la inceput de an sa isi achite contributiile.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Aglomeratie, azi, la ghiseele Serviciului Public Finante Locale Ploiesti. Cei mai constiinciosi au fost ca de obicei varsnicii.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Asa ca glumele pe seama actualului executiv au reprezentat motiv de amuzament al ploiestenilor aflati la rand.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Indexarea taxelor si impozitelor cu rata inflatiei de 5,1% procent este valabila in cazul persoanelor fizice. In ceea ce priveste situatia cladirilor detinute de persoanele juridice a ramas valabila cota aferenta anului 2012.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191