Crima in Homoraciu, sat Izvoarele. Noi detalii despre cum a fost ucis de propriul nepot barbatul de 57 de ani

Crima in Homoraciu, sat Izvoarele. Noi detalii despre cum a fost ucis de propriul nepot barbatul de 57 de ani

Crima Homoraciu/ Surse: După crimă, trupul neînsuflețit a fost pus într-un preș și dus într-o magazie.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Crima Izvoarele, comuna Homoraciu/Totul s-a petrecut între un nepot și unchiul său. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict și pană la crimă a mai fost doar un pas.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Barbat omorat de nepot, in Izvoarele!

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Nepotul l-a lovit cu pumnii si picioarele, apoi cu o sticlă. Cand a văzut că e mort, s-a schimbat de haine, a pus trupul într-un pres si l-a dus intr o magazie!

Cand a fost depistat de polițiști a recunoscut ca l-a omorat, el fiind chiar cel care a sunat la 112 sa anunte exact ce s-a intamplat!

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investgații Criminale Prahova.

Crima a fost produsa sambata.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191