Crimă în Ploieşti! Un bărbat a omorât dintr-un pumn un şofer care „nu parcase cum trebuie”

Crimă în Ploieşti! Un bărbat a omorât dintr-un pumn un şofer care „nu parcase cum trebuie”

Un ploieștean a ucis un bărbat, nemulțumit de modul în care acesta își parcase mașina.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Crima a avut loc în luna octombrie, iar suspectul a fost prins acum de polițiști. Se pare că bărbatul a fost ucis cu o singură lovitură dată în zona feței, spune Poliția Prahova.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Suspectul de 48 de ani a fost prins pe data de 27 martie, fiind reținut pentru 24 de ore sub acuzația de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

”În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploiești, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulțumire privind modul de staționare al autorismului bărbatului de 50 de ani.

Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani, lovindu-l pe celălalt o singura dată în zona feței, acesta din urmă decedând.

Întrucât bărbatul s-a sustras cercetărilor, la data de 27 martie a.c., în urma unor ample activități investigativ- operative, acesta a fost depistat fiind consus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.”, a transmis Poliția Prahova.

Bărbatul a fost dus în fața instanței Tribunalului Prahova, iar judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: ziarulincomod.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191