Crina și Cristina bat obrazul austriecelor

Crina și Cristina bat obrazul austriecelor

Crina Pintea și Cristina Neagu și-au vărsat năduful și după meci nu numai în timpul lui. Pe transmisie s-a văzut cum, pe bună dreptate, Crina le-a altoit verbal pe arbitrele Ana Vranes şi Marlis Wenninger, iar Cristina pur și simplu le-a bătut obrazul austriecelor pentru maniera “penală” în care au arbitrat Romania-Muntenegru 34-35! Cel mai mare cap de acuzare a fost în finalul meciului atunci când handbalista Muntenegrului, Itana Grbic, a făcut dublu dribling, însă Wenninger a arătat „7 metri” pentru muntenegrence!!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

A fost faza care a determinat-o pe lidera naționalei României să răbufnească după joc:,,Sunt 99,99% convinsă că jucătoarea din Muntenegru a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri. Dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video la nici un meci de ale noastre. Echipa a fost senzațională. Meritam să câștigăm. Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni! Am fost echipa mai bună, dar nu poți juca handbal așa. Putem fi români, neromâni, danezi, dar cu un astfel de arbitraj nu poți juca. Nu ai cum să joci împotriva unor astfel de decizii. Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi, nu știu ce au arbitrat. La meciurile noastre, arbitrii nu se duc să vadă ce s-a întâmplat. La celelalte meciuri, se uită mereu la video”,” a spus Cristina Neagu.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Și Crina Pintea a avut o reacție pe o pagină personală de socializare:

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

,,FRUSTRARE !

Nu e posibil sa nu dai ,,vezi” dublu dribling , iar asta e doar o faza din meci❗❗❗Simt frustrare pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Pentru ca o competiție la un asemenea nivel a ajuns sa fie decisă altfel decât prin jocul de handbal. Suntem, oare, atat de “mici” încât sa nu ni se permită sa scoatem capul printre cei “mari” ? Am simțit-o și la turneul preolimpic când am fost eliminată pe nedrept, dar am vrut sa cred ca a fost doar o greșeală … Au existat dați când n-am putut, când jocul echipei noastre nu a fost cel dorit, dar acum ?! Am fost o nuca tare și ma bucur, caci a fost nevoie de 9 jucatori ca sa putem fi învinse.

AZI NOI AM CÂȘTIGAT ! Am câștigat prin munca, dorința si taria de caracter pe care le-am aratat pana la final, am câștigat prin spiritul de echipa și felul in care ne-am luptat desi am simtit ca nu mai este vorba doar despre handbal … Sunt mândra de noi!”

Iată că Austria “ne taie” și handbalul, nu doar pădurile. Un cuplu internațional care poate încheia cariera europeană, la națională, a unor handbaliste precum Neagu și Pintea pentru că au fost rău intenționate sau prea slabe. Și dacă arbitrii fac așa ceva la un Campionat European ce să te mai aștepți de la maniera de arbitraj a unui derbi în Divizia A de handbal feminin. Acum trei săptămâni, la duel Unirea Slobozia-Activ Prahova, tot un cuplu internațional, Năstase-Stancu, nu vede “topoarele”, că tot vorbeam de păduri tăiate, aplicate Patriciei Vizitiu de către Claudia Lăcătuș. Sau nu vede, deși aici măcar masa oficială trebuia să vadă, cum o handbalistă a Sloboziei intră aproape un metru în teren fără a fi sancționată. Sursa foto:facebook/crina pintea oficial

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191