Cristina Ciobănașu, totul despre primii ani din copilăria nefericită: „Era rușinos să spui…”

Cristina Ciobănașu, totul despre primii ani din copilăria nefericită: „Era rușinos să spui…”

Cristina Ciobănașu (26 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe din noua generație de la ora actuală. Însă, pe lângă zâmbetul ștrengar și privirea zglobie pe care o afișează mereu în spațiul public, tânăra artistă ascunde o poveste impresionantă în spate, cu final fericit. La vârsta de 12 anișori a fost adoptată de regina telenovelelor care a învățat-o și a susținut-o în tot ceea ce înseamnă carieră și evoluție profesională.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În cadrul podcastului „ZUnivers Podcasts” Cristina Ciobănașu a dezvăluit unei țări întregi cum a fost crescută de către mama sa de la Botoșani până să fie adoptată de către Ruxandra Ion.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Întreg mediu în care am copilărit ( Botoșani – ) era predispus unei comunicări nefericite. Eu până să ajung la București nu am spus niciodată părinților mei <te iubesc> iar în momentul în care am spus-o prima oară, țin minte, cred că aveam vreo 13/14 ani. Oricum Ruxandra mi-a deschis sfera aceasta de comunicare și să îmi pot exprima sentimentele fără să îmi fie rușine de ele.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Țin minte că era rușinos să spui <te iubesc> și nu vorbim de vreo relație amoroasă aici, vorbim de părinți, de familie, de frate. În momentul în care i-am spus mamei prima oară <te iubesc> pe la 15/16 ani s-a înroșit, i-au dat lacrimile și nu a știut ce să spună. Deci, nu a știut să spună <te iubesc> înapoi. A fost atât de șocată să audă cuvintele astea din partea copilului ei, dar după ce i-am spus următoarele dăți am simțit că a avut emoții și mi-a zis <și mama și mama> (te iubește – )”.

Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută și datorită vieții sale amoroase, deoarece aceasta s-a iubit cu actorul de telenovele, Vlad Gherman până acum doi ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare când Cristina avea 15 ani și Vlad 19. Însă, din cauza neînțelegerilor din cuplu care erau în ultima perioadă drumurile lor au luat-o în direcții diferite, astfel că Vlad Gherman se iubește acum cu Oana Moșneagu iar Cristina Ciobănașu este mai fericită ca niciodată în brațele lui Alex Mureșan.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191