Cristina Herea s-a căsătorit cu Alexandru Chiciu, după ce în februarie a divorțat de Mihai Benga. Cu ce se ocupă noul soț al prezentatoarei

Cristina Herea s-a căsătorit cu Alexandru Chiciu, după ce în februarie a divorțat de Mihai Benga. Cu ce se ocupă noul soț al prezentatoarei

Cristina Herea s-a căsătorit cu Alexandru Chiciu în weekendul care tocmai a trecut, scrie Evenimentul a avut loc după ce în februarie prezentatoarea de la România TV a divoțat la notar de Mihai Benga, cu care a avut o relație de trei ani, împreună fiind părinții unei fetițe.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În weekend, Cristina Herea a devenit doamna Chiciu. Prezentatoarea de televiziune și Alexandru Chiciu s-au căsătorit într-un cadru restrâns, la Snagov. Conform Gândul, martorii celor doi, la cununia civilă, au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României și soția acestuia.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, foarte elegantă, iar mirele a purtat un costum simplu, cu pantaloni negrii și sacou bleumarin. Iată AICI imagini cu Cristina Herea și Alexandru Chiciu la nuntă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pentru sursa menționată mai sus, Cristina Herea a și confirmat căsătoria cu Alexandru Chiciu. „Da, este adevărat. Alexandru este omul care a dat sens vieții mele, iar pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu”, ne-a declarat ea, completată fiind de soț.

„Da, confirm. Cristina este femeia pe care am așteptat-o să apară toată viața. Alături de ea, pentru mine începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții mele”, a spus Alexandru Chiciu.

Cine e Alexandru Chiciu, noul soț al Cristinei Herea

În vârstă de 49 de ani, Alexandru Chiciu este avocat. Potrivit Gândul, el a fost procuror până în anul 2007, fiind unul dintre cei care au pus bazele actualei Direcții Naționale Anticorupție (DNA) și întâiul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru, pentru fapte de corupție.

Printre clienți, el i-ar fi avut pe Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ovidiu Tender și Claudiu Manda. În prezent, acesta are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.

Cristina Herea a divorțat în februarie de Mihai Benga

În 2020, Cristina Herea și Mihai Benga s-au cunoscut la un eveniment, la Palatul Parlamentului. El a fost cel care a remarcat-o, a intrat în conversație cu ea și de atunci au fost de nedespărțit. Rapid s-au și căsătorit civil, în iulie 2020 au devenit soț și soție, martorii care au susținut mirii au fost Remus Truică și soția sa, Diana.

Ulterior, în noiembrie 2021, cei doi au devenit părinții unei fetițe, care poartă numele Ekaterina. Acum, după trei ani de relație, Cristina Herea a divorțat de Mihai Benga. În luna februarie a acestui an au semnat actele pentru separarea legală.

„Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite. Nu a fost nimic senzațional. Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important”, a declarat Cristina Herea pentru Cancan.

Întrebată dacă și-a refăcut deja viața după divorț, ea a explicat: „Tot ce vă pot spune acum este că în viața mea este liniște și echilibru. Sunt înconjurată de oameni minunați, de părinți și de prietenii de o viață. Sunt bine și vă promit că atunci când va fi ceva de anunțat, o voi face fără ezitare. Până atunci, este ultima declarație pe care o voi face pe această temă. Și vă mulțumesc!”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191