Cristina Pucean își înmormântează astăzi tatăl! Dansatoarea este sfâșiată de durere: ”Regele nostru” / FOTO

Cristina Pucean își înmormântează astăzi tatăl! Dansatoarea este sfâșiată de durere: ”Regele nostru” / FOTO

Cristina Pucean trece prin momente cumplite! A venit ziua în care trebuie să își ia rămas bun de la tatăl ei. Acesta urmează să fie înmormântat astăzi, iar dansatoarea este sfâșiată de durere. Bărbatul a murit în urmă cu câteva zile, după o perioadă în care s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În urmă cu câteva zile, Cristina Pucean a anunțat, cu durere în suflet, că tatăl ei a încetat din viață. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, motiv pentru care pierderea lui a adus multă suferință în sufletul dansatoarei. Deși au trecut câteva zile de la tragedie, aceasta suferă la fel de mult precum în prima zi în care a aflat vestea.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Cristina Pucean își înmormântează tatăl

Deși s-a gândit cu groază la această zi, a venit momentul ca dansatoarea să își ia rămas bun de la tatăl ei. Bărbatul va fi depus la capelă și urmează să fie înmormântat astăzi. Cea care a anunțat acest lucru a fost chiar Cristina Pucean, printr-un mesaj prin care a exprimat cât de mult suferă după ce tatăl ei a murit.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Aceasta i-a ținut pe fani la curent cu tot ce simte și ce se întâmplă de când tatăl ei a murit, chiar dacă este un moemnt greu pentru ea. Cristina Pucean a anunțat că aceasta este ultima zi în care tatăl ei este în casa lor, iar acest lucru îi sfâșie sufletul.

După cum știm deja, ultima apariție publică a celor doi a fost la ziua de naștere a ei, când tatăl dansatoarei a apărut în scaun cu rotile și cu un buchet de flori. Atunci, Cristina Pucean a izbucnit în plâns.

Bărbatul avea ambele picioare amputate

Nu este prima dată când Cristina Pucean a trecut prin clipe îngrozitoare. În urmă cu mai mulți ani, tatăl ei s-a îmbolnăvit de diabet, iar medicii i-au amputat un picior. Câțiva ani distanță, din cauza boliic are s-a agravat, tatăl ei și-a pierdut și cel de-al doilea picior.

De atunci, bărbatul și-a continuat viața în scaun cu rotile, aproape de familia lui. Însă, acesta a pierdut lupta cu viața în urmă cu câteva zile, când fiica lui a anunțat decesul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191