Cristina Pucean își înmormântează astăzi tatăl! Dansatoarea este sfâșiată de durere: ”Regele nostru” / FOTO

Cristina Pucean își înmormântează astăzi tatăl! Dansatoarea este sfâșiată de durere: ”Regele nostru” / FOTO

Cristina Pucean trece prin momente cumplite! A venit ziua în care trebuie să își ia rămas bun de la tatăl ei. Acesta urmează să fie înmormântat astăzi, iar dansatoarea este sfâșiată de durere. Bărbatul a murit în urmă cu câteva zile, după o perioadă în care s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

În urmă cu câteva zile, Cristina Pucean a anunțat, cu durere în suflet, că tatăl ei a încetat din viață. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, motiv pentru care pierderea lui a adus multă suferință în sufletul dansatoarei. Deși au trecut câteva zile de la tragedie, aceasta suferă la fel de mult precum în prima zi în care a aflat vestea.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Cristina Pucean își înmormântează tatăl

Deși s-a gândit cu groază la această zi, a venit momentul ca dansatoarea să își ia rămas bun de la tatăl ei. Bărbatul va fi depus la capelă și urmează să fie înmormântat astăzi. Cea care a anunțat acest lucru a fost chiar Cristina Pucean, printr-un mesaj prin care a exprimat cât de mult suferă după ce tatăl ei a murit.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Aceasta i-a ținut pe fani la curent cu tot ce simte și ce se întâmplă de când tatăl ei a murit, chiar dacă este un moemnt greu pentru ea. Cristina Pucean a anunțat că aceasta este ultima zi în care tatăl ei este în casa lor, iar acest lucru îi sfâșie sufletul.

După cum știm deja, ultima apariție publică a celor doi a fost la ziua de naștere a ei, când tatăl dansatoarei a apărut în scaun cu rotile și cu un buchet de flori. Atunci, Cristina Pucean a izbucnit în plâns.

Bărbatul avea ambele picioare amputate

Nu este prima dată când Cristina Pucean a trecut prin clipe îngrozitoare. În urmă cu mai mulți ani, tatăl ei s-a îmbolnăvit de diabet, iar medicii i-au amputat un picior. Câțiva ani distanță, din cauza boliic are s-a agravat, tatăl ei și-a pierdut și cel de-al doilea picior.

De atunci, bărbatul și-a continuat viața în scaun cu rotile, aproape de familia lui. Însă, acesta a pierdut lupta cu viața în urmă cu câteva zile, când fiica lui a anunțat decesul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191