Cristina Pucean trece prin momente cumplite după moartea tatălui ei! Dansatoarea i-a dedicat o melodie emoționantă / FOTO

Cristina Pucean trece prin momente cumplite după moartea tatălui ei! Dansatoarea i-a dedicat o melodie emoționantă / FOTO

Cristina Pucean suferă cumplit după moartea tatălui ei! Bărbatul a murit în urmp cu o zi, iar dansatoarea este copleșită de durere. Aceasta a pus o nouă imagine în memoria tatălui ei și i-a dedicat o melodie emoționantă, care, cu siguranță, i-a stârnit multe sentimente dureroase.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În urmă cu o zi, Cristina Pucean a trăit șocul vieții sale când a aflat că tatăl ei a încetat din viață. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, iar el era foarte prezent în viața ei. Ei bine, dansatoarea nu își revine din suferință și trăiește momente cumplite. Dansatoarea trece prin clipe dureroase și nu poate să își ia gândul de la tatăl ei.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Cristina Pucean suferă după moartea tatălui ei

Cristina Pucean a anunțat, cu durere în suflet, că tatăl ei a încetat din viață, printr-o postare dureroasă pe rețelele de socializare.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

La o zi după tragedie, dansatoarea a revenit cu o nouă postare emoționantă. Aceasta a făcut publică o nouă imagine cu tatăl ei și a ales o melodie emoționantă, prin care și-a exprimat sentimentele de durere.

Până în acest moment, tatăl ei nu a apărut foarte des în lumina reflectoarelor alături de ea, însă se pare că acum dansatoarea a găsit un mod prin care să își exprime suferința.

Chiar dacă a stat departe de ochii curioșilor, cei doi își petreceau mult timp împreună și aveau o relație tată-fiică perfectă, cum mulți copii și-ar dori să aibă.

Tatăl dansatoarei i-a făcut o surpriză emoționantă

În urmă cu câteva luni, tatăl Cristinei Pucean i-a făcut o surpriză emoționantă când și-a făcut apariția la ziua ei de naștere, într-un moment suprrprinzător. Bărbatul a venit în scaun cu rotile și i-a adus un buchet de flori, iar ea a fost emoționantă până la lacrimi. Dansatoarea a început să plângă instant când l-a văzut și l-a luat în brațe.

Tatăl Cristinei Pucean a ajuns în scaun cu rotile în anul 2020, după ce i-au fost amputate ambele picioare. Bărbatul suferea de diabet, iar în anul 2014 i-a fost amputat primul picior, urmând ca șase ani mai târziu să îl piardă și pe cel de-al doilea. În acele momente, Cristina Pucean a trăit un adevărat coșmar și a fost cuprinsă de suferință.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191