Cristina Șișcanu, în lacrimi. Soția lui Mădălin Ionescu, sfâșiată de durere: „Niciodată nu o să mai fie ca înainte”

Cristina Șișcanu, în lacrimi. Soția lui Mădălin Ionescu, sfâșiată de durere: „Niciodată nu o să mai fie ca înainte”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, au făcut astăzi petrecerea pentru ziua de naștere a Petrei, fetița lor. Aceasta împlinește mâine vârsta de 7 ani, însă acest eveniment fericit din familie i-a trezit prezentatoarei TV amintiri dureroase. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Soția lui Mădălin Ionescu nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în fața camerei telefonului de filmat și le-a mărturisit fanilor că trece printr-un moment dificil din punct de vedere emoțional.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Lipsa tatălui ei a destabilizat-o pe Cristina Șișcanu. Jurnalista nu a putut trece peste faptul că părintele care i s-a stins din viață în luna martie a acestui an nu mai este lângă familie în astfel de momente frumoase. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Ziua Petrei este mâine, dar astăzi îi facem petrecerea. Și de când m-am trezit, de dimineață, am o stare emoțională mă abțin să nu plâng. Am ieșit repede din casă, trebuie să mă duc să mai fac niște lucruri organizatorice și voiam mai repede să ies, ca să nu mă vadă copiii. 

Mă gândesc că tata nu e. Este așa de greu, și cu cât trece timpul este și mai greu. Credeam că o să fie mai ok și o să gestionez mai bine. Am încercat să mă iau cu foarte multe lucruri pe care le avem de făcut, și profesionale, și toate responsabilitățile legate de casă, de familie. 

Am avut o perioadă foarte încărcată și lucrul ăsta m-a ținut cumva sus. Nu mi-am permis să cad. Am fost și în vacanța aceea în Italia, am încercat să fac tot felul de lucruri ca să pot să fiu cu starea emoțională sus, să nu cad. Însă e foarte greu. 

Acum, când mă gândesc că din peisaj el lipsește, și mă gândesc la ambii bunici care nu sunt cu noi și așa de tare mi-ar fi plăcut să și tot încerc să mă liniștesc și să mă gândesc că el, oricum în ultimul an a avut calitatea vieții foarte, foarte proastă. Și cumva i s-a curmat un chin. 

Acum asta nu mă ajută să-mi înfrâng dorul față de el și faptul că el nu e și că nu mai există în viața Petrei. Și-mi dau seama că niciodată nu o să mai fie ca înainte”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191