Criză profundă sub panoul petrolist

Criză profundă sub panoul petrolist

Criză profundă de rezultate sub panoul echipei de baschet masculin CSM Petrolul Ploiești. Trupa antrenată de Mihai Popa nu se regăsește cu nici un chip având trei eșecuri consecutive în grupa 11-18. Cu excepția înfrângerii de la Timișoara, 75-89, baschetbaliștii Petrolului au pierdut doar la limită, însă ei au întrecut orice limită având în vedere că au cedat chiar și în fața ultimei clasate, Laguna București.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

A fost al treilea meci cedat în prelungiri, în două situaţii fiind egalaţi în timpul regulamentar după ce au avut avantaje uşor de gestiona, bilanţ la care se mai poate adăuga şi ultimul eşec de pe teren propriu, suferit în faţa celor de la Târgu Jiu după ce Popa și colegii săi au condus cu 20 de puncte şi au avut 97-94 când mai erau 10 secunde din meci! Toate acestea au făcut ca CSM Petrolul să aibă șapte înfrângeri la rând și să câștige un singur meci din ultimele 12!!

Pentru echipa clubului municipal urmează Cupa României și poate evoluția într-o altă competiție va face ca echipa ploieșteană să iasă din criza profundă în care se află. Dacă la seniori e prăpăd în schimb, la echipa a doua și la feminin situația este la polul opus. CSM Petrolul 2 a obţinut, recent, cea de-a 7-a victorie consecutivă în Liga I de Baschet Masculin şi se menţine pe podiumul Grupei B a eşalonului secund, cu 11 succese şi 5 înfrângeri. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Cristi Trandafir au câştigat în ultima etapă, 79-62, pe terenul celor de la Total Sport Bucureşti.

În runda următoare, programată la finalul acestei săptămâni, formația a doua va juca pe teren propriu cu CSM 2 Târgu Mureş. Echipa de baschet fete „U18” a CSM-ului a câştigat, în week-end, fără probleme meciul contând pentru etapa a 9-a a campionatului pe care l-au susţinut în compania formaţiei Sportul Studenţesc Bucureşti. În jocul găzduit de Complexul Sportiv City Ploieşti, Ioana Savu și colegele sale s-au impus, 54-27, în fața studentelor din Capitală. După această victorie, fetele antrenate de Loredana Constantin și Corina Savu se menţin pe poziţia secundă a clasamentului cu bilanţ 8/1, iar în etapa a 10-a, programată pe 10 martie, vor juca în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191