Cruzime fără margini! Un sofer din Gornet a călcat intenționat un câine care dormea pe marginea drumului

Cruzime fără margini! Un sofer din Gornet a călcat intenționat un câine care dormea pe marginea drumului

Cruzime fara margini, in satul Gornet. Un barbat a sunat la Politie sa reclame faptul ca un sofer a lovit intentionat cu masina un caine care dormea pe marginea drumului. La fata locului s-au deplasat echipaje ale Politiei, barbatul acuzat de comiterea faptei fiind imediat depistat.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Redam comunicatul IJP Prahova:

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Bălțești au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din comuna Gornet, despre faptul că un bărbat ar fi trecut cu autoturismul peste un câine.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

 

Deplasați la fața locului polițiștii au identificat apelantul care a declarat că în timp ce se afla în curtea imobilului său a observat un autoturism care ar fi accidentat cu intenție un câine care dormea pe carosabil în dreptul locuinței sale.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana banuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Gornet.

 

La fața locului a fost solicitat un medic veterinar care a acordat îngrijiri medicale de specialitate câinelui în cauză.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191