CSM Petrolul intră ușor în lupta pentru evitarea retrogradării

CSM Petrolul intră ușor în lupta pentru evitarea retrogradării

CSM Petrolul Ploiești este printre cele opt echipe care au ratat calificarea in Top 10. În aceste condiții trupa ploieșteană își va continua drumul în Grupa 11-18 pentru stabilirea locurilor din play-out, cu precizarea că doar rezultatele consemnate între echipele provenite din aceeași conferință se contabilizează în clasamentul fazei secunde, astfel că situația de la startul Grupei arată trupa petrolistă pornind la luptă de pe locul 2.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

CSM Galati, echipă care a ratat Top 10 în ultima secundă a meciului de la Timișoara, are o linie cu sase victorii, urmată de CSM Petrolul, cu cinci victorii și o înfrângere, Steaua București și CSM Târgu Mureș, cu câte patru victorii și două înfrângeri, CSM 2007 Focșani și CSM Miercurea Ciuc, cu două victorii și patru înfrângeri, CSM Târgu Jiu cu o victorie și cinci înfrângeri, și ABC Laguna București, cu șase infrangeri.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Meciurile primei runde din Grupa 11-18 sunt programate pe 4 februarie, iar programul este următorul, cu precizarea că această fază cuprinde opt etape, în care fiecare echipă va juca împotriva echipelor din cealaltă conferință, tur-retur:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

CSM Baschet Petrolul Ploiesti – ABC Laguna Bucuresti
CSM Galati – CSM Targu Jiu
CSM 2007 Focsani – CSM Targu Mures
CSM Miercurea Ciuc – Steaua Bucuresti

În faza a 2-a se joacă pentru stabilirea locurilor și a tabloului turneului playout care va cuprinde două tururi. Primul se va desfășura pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Învingătoarele se salvează de la retrogradare, iar învinsele vor disputa cel de-al 2-lea tur în playout. Echipele care pierd în turul al 2-lea din playout sunt retrogradate în Liga 1. Sursa:frbaschet.ro/foto:csmploiesti.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191