CSM Petrolul stă după ce s-a oprit

CSM Petrolul stă după ce s-a oprit

CSM Petrolul Ploiești stă în etapa intermediară ce se va desfășura la mijlocul acestei săptămâni. Asta după ce s-a oprit la cinci victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin. A șasea nu a mai venit deoarece baschetbaliștii Petrolului au fost învinși la Sibiu. De o echipă locală susținută din tribune, dar și din teren! S-a terminat 82-70 pentru CSU Sibiu după un joc în care petroliștii puteau spera la o nouă victorie dacă erau ,,în mână”!

Din nefericire, băieţii antrenați de Mihai Popa nu au prins o zi bună în ofensivă. Mai ales în ultimul sfert atunci când ploieștenii, susținuți de o galerie de circa 25 de persoane, nu au găsit drumul către coș deși au avut câteva situații bune. De la CSM Petrolul s-au remarcat Brkic, de departe cel mai bun marcator al partidei, și Misters cu un procentaj bun al aruncărilor de la distanță.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Pentru CSM au jucat: Brkic (30 puncte, 2×3), Misters (15, 4×3), B. Popa (11 puncte, 10 rec), Funderburk jr. (5, 1×3), Chiţu (3, 1×3), Mitchell (2), O. Popa Calotă (2), Aughburns (2) şi Milin. După acest eșec, gruparea ploieșteană a coborât pe locul 3, cu 13 puncte. Următorul meci oficial pentru Calotă și colegii săi va fi duminică, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu ultima clasată, CSM Târgu-Jiu. Sursa foto:csmploiesti.ro

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191