CSM Petrolul stă după ce s-a oprit

CSM Petrolul stă după ce s-a oprit

CSM Petrolul Ploiești stă în etapa intermediară ce se va desfășura la mijlocul acestei săptămâni. Asta după ce s-a oprit la cinci victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin. A șasea nu a mai venit deoarece baschetbaliștii Petrolului au fost învinși la Sibiu. De o echipă locală susținută din tribune, dar și din teren! S-a terminat 82-70 pentru CSU Sibiu după un joc în care petroliștii puteau spera la o nouă victorie dacă erau ,,în mână”!

Din nefericire, băieţii antrenați de Mihai Popa nu au prins o zi bună în ofensivă. Mai ales în ultimul sfert atunci când ploieștenii, susținuți de o galerie de circa 25 de persoane, nu au găsit drumul către coș deși au avut câteva situații bune. De la CSM Petrolul s-au remarcat Brkic, de departe cel mai bun marcator al partidei, și Misters cu un procentaj bun al aruncărilor de la distanță.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Pentru CSM au jucat: Brkic (30 puncte, 2×3), Misters (15, 4×3), B. Popa (11 puncte, 10 rec), Funderburk jr. (5, 1×3), Chiţu (3, 1×3), Mitchell (2), O. Popa Calotă (2), Aughburns (2) şi Milin. După acest eșec, gruparea ploieșteană a coborât pe locul 3, cu 13 puncte. Următorul meci oficial pentru Calotă și colegii săi va fi duminică, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu ultima clasată, CSM Târgu-Jiu. Sursa foto:csmploiesti.ro

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191