CSM Petrolul ține la primul loc

CSM Petrolul ține la primul loc

CSM Petrolul Ploiești ţine de primul loc al clasamentului play-out-ului și a prins așa drag de acest loc încât nu mai vrea să-i dea drumul până la finalul sezonului. De aceea s-a impus și la Laguna București după un joc aflat la îndemâna grupării ploieștene. Asta chiar dacă antrenorul Mihai Popa nu a contat pe serviciile câtorva baschetbaliști importanți: Octavian Popa Calotă și Matija Milin sunt accidentaţi, iar Christian Chiţu, revenit după o entorsă, nu au intrat deloc.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În schimb, tinerii Codruț Dinu și George Angelian au jucat și s-au completat bine în trupa ntrenată de Mihai Popa. Acesta i-a oferit unui alt tânăr, Mihai Comănescu, debutul în acest sezon din Liga Națională. În plus, au avut minute Andrei Ene și Brandon Aughburns, jucători care, de obicei, evoluează mai puțin sau chiar deloc. Coșgheterul echipei, Veljko Brkic, a adunat 4 greșeli personale în 25 de minute dar, chiar și așa, a fost iarăși cel mai bun marcator al echipei petroliste.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

CSM Petrolul a jucat în ,,Arena de Baschet” cu : Brkic (17 puncte, 2×3), Misters (15, 3×3), B. Popa (13, 2×3), Aughburns (12, 1×3), Funderburk Jr. (11, 1×3), G. Angelian (7, 1×3), A. Ene (6), C. Dinu (3, 1×3), Mitchell (2) şi M. Comănescu. Pentru a avea în continuare o “relație” bună cu primul loc baschetbaliștii CSM-ului trebuie să obțină o nouă victorie și pentru asta trebuie să se impună, etapa viitoare, pe ternul celor de la Municipa Focșani.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191