Cu ce problemă de sănătate se confruntă fiul lui Haziran și a lui Luis Gabriel. Vedeta s-a luptat cu un val de critici: „Ne-am consumat…” / VIDEO

Cu ce problemă de sănătate se confruntă fiul lui Haziran și a lui Luis Gabriel. Vedeta s-a luptat cu un val de critici: „Ne-am consumat…” / VIDEO

Haziran a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului ei, Joseph, asta după ce vedeta a fost criticată de gurile rele. Haziran a mărturisit că a primit un val de critici, astfel că a ales să spună, de fapt, cum stau lucrurile. Iată cu ce problemă de sănătate se confruntă micuțul!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Haziran a mărturisit că fiul ei se confruntă cu o problemă la ochi, iar vedeta a fost criticată de-a lungul timpului de gurile rele și a ales să dea cărțile pe față și să spună, de fapt, ce problemă are micuțul ei.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Haziran a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului său

Haziran susține că a mers la foarte multe clinici, dar și medici pentru a afla diagnosticul fiului său, însă acestea au fost greșite, iar atunci când fiul ei avea cinci luni a aflat că acesta suferă de Ptoza Palpebrala, iar operația poate fi făcută doar la vârsta de un an jumate sau după trei ani.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

”Am umblat de când s-a născut Joseph pe la toate clinicile și la toți medicii posibili ca să cerem păreri în speranța că problema aceasta se va remedia sau poate va trece de la sine. Am stat internați pentru investigații și analize, ne gândeam că va avea probleme cu vederea, a luat foarte multe tratamente diferite fiindcă prima tot felul de diagnostice greșite, iar până la urmă până la vârsta de 5 luni am aflat de această Ptoza Palpebrala, pentru că nu, nu are stabism, nici conjuctivita, nici miopie sau ce ați mai presupus voi.

Am fost foarte implicați încă de la primele lui zile de viață și consider că nu merităm să fim puși la zid pe tema asta, fiindcă doar noi știm cât am umblat și cât de ne-am consumat din acest motiv.

Nu are rost să mai caracterizez oamenii care au lăsat comentarii răutăcioase și s-au amuzat pe seama lui pentru că noi suntem niște oameni cu credință și frică de Dumnezeu și știm că doar El are grijă de toți și de toate. Sper că acum puteți dormi liniștiți că știți ce are băiețelul nostru la ochișor. Este ultima oară când mai expun detalii personale din viața noastră.”, a scris Haziran, pe contul ei personal de Tik-Tok.

Artistul și Haziran își doresc să devină părinți pentru a doua oară

Haziran și soțul ei își doresc să devină părinți pentru a doua oară, iar cântăreața a mărturisit că vrea să devină mămică de fetiță. De când a apărut în viața lor micuțul Joseph, cei doi radiază de fericire și sunt mai împliniți ca niciodată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191