Cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei! Actuala parteneră de viață a fostului soț al Oanei Roman nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă

Cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei! Actuala parteneră de viață a fostului soț al Oanei Roman nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă

Marius Elisei iubește din nou și a simțit nevoia ca toată lumea să știe! Cu doar câteva minute în urmă, fostul soț al Oanei Roman a făcut publică prima imagine în care a prezentat-o pe femeia alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Cu ce se ocupă noua lui cucerire! Femeia nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Deși inițal spunea că va încerca, cel puțin pentru o perioadă, să își țină noua relație departe de ochii curioșilor, iată că Marius Elisei pare să se fi râzgândit. Cu puțin timp în urmă, fostul soț al Oanei Roman a făcut publică prima fotografie cu femeia alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei

Noua iubită a lui Marius Elisei nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă. Potrivit informațiilor de pe pagina personală de socializare, femeia lucrează la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

De curând, luna aceasta, mai exact pe data de 11 septembrie, femeia a împlinit 40 de ani.

„Am parcurs cei 40 de anișori cu bune cu rele, cu suișuri și coborâșuri … uneori am eșuat alteori am urcat pe culmile fericirii, despre asta este viața, m-am bucurat de fiecare moment !

Va mulțumesc frumos tuturor pentru urările voastre minunate !”, a fost mesajul scris de aceasta pe pagina personală de socializare cu ocazia aniversării.

Cum s-a cunoscut Marius Elisei cu noua iubită

Astăzi, Marius Elisei a oferit mai multe detalii despre relația pe care o are cu iubita lui. Fostul soț al Oanei Roman a povestit, prin intermediul unei intervenții telefonice în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, că primul contact vizual pe care l-a avut cu actuala parteneră de viață a fost în anul 2003.

„Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu imagini mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, a declarat fostul soț al Oanei Roman.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191