Cu trenul și metroul să susțină Petrolul!

Cu trenul și metroul să susțină Petrolul!

Fanii Petrolului vor invada iarăși Bucureștiul așa cum au făcut-o și în aprilie când au mers în Ghencea. Dacă atunci Petrolul a pierdut cu CSA-ul, de data aceasta suporterii petroliști vor să se întoarcă bucuroși în Republica Ploiești. Pentru bucuria fanilor sunt responsabili Nicolae Constantin, Valentin Țicu și ceilalți componenți ai grupării ploieștene.

Antrenorul principal și căpitanul echipei au prefațat, astăzi, derbiul cu Rpid București. „Un meci între două echipe de tradiție, un derbi recunoscut, ca atare de către suporterii ambelor echipe, o confruntare în care nu se ține cont de locul din clasament, de valoarea loturilor, de alte aspect financiare sau nefinanciare, ci doar de ambiție, de hotărâre și de cum înțeleg jucătorii să trateze această întâlnire!”, a spus Nicu Constantin, antrenorul lupilor.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Căpitanul Țicu este printre fotbaliștii Petrolului care vor evolua pentru prima oară pe Arena Națională. Din lotul Petrolului doar Budescu, Seto și Grozav au mai fost în această postură. Internaționalul de tineret a spus că i-ar fi plăcut să joace derbiul în Giulești, dar va fi interesant și pe cel mai mare stadion din România:„Este un derbi în adevăratul sens al cuvântului! Rapid are o echipă foarte bună și a demonstrat asta până acum, pentru că a stat numai în top, dar mâine nu va conta valoarea, ci va fi un meci bazat pe orgoliile jucătorilor și ale suporterilor! Nu există o favorită, va fi un meci tare și sperăm să ieșim învingători. Cred că suntem altă echipă față de întâlnirea din tur, ne-am maturizat, avem mai multă experiență, dar meciul trebuie jucat cu sufletul, pentru orgoliul nostru și pentru fani!”, a punctat Vali Țicu.

Pentru jocul de pe Arena Națională, petroliștii se pot baza și pe atacantul Christian Irobiso, revenit după suspendare. Înfruntarea va începe la ora 19.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Sebastian Colțescu (București) – Daniel Mitruți (Craiova) și Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești). Arbitru VAR: Sorin Costreie (Buftea). Arbitru AVAR: Mircea Orbuleț (București). Observatori: Aron Huzu (Sibiu, pentru arbitraj) și Ion Cățoi (București, pentru organizare).

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191