Cum a fost azi, la „Atelierele lui Mos Craciun”, eveniment organizat de Primaria Ploiesti

Cum a fost azi, la „Atelierele lui Mos Craciun”, eveniment organizat de Primaria Ploiesti

A treia zi a Atelierelor lui Moș Crăciun s-a desfășurat, astăzi, în foaierul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Zeci de elevi din clasele primare au trecut pragul atelierelor de creație organizate de Primăria Municipiului Ploiești, pentru a confecționa, cu dibăcie și veselie, decorațiuni și podoabe specifice sărbătorilor de iarnă.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Ineditele obiecte de Crăciun, plăsmuite din visurile inocente de copiii, sunt realizate sub atenta îndrumare a artiștilor plastici, colaboratori ai Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

“Atelierele lui Moș Crăciun” sunt organizate de mai mulți ani de municipalitate, din dorința de a le oferi elevilor din clasele primare posibilitatea de a deprinde tehnici și abilități de confecționare a decorațiunilor proprii, dar și de a petrece timp liber de calitate și de a crea amintiri plăcute cu colegii de clasă.

La actuala ediție a Atelierelor lui Moș Crăciun sunt așteptați 300 de copii din învățământul primar ploieștean, iar materialele destinate confecționării creațiilor copiilor sunt asigurate gratuit de organizatori.

Menționăm că toți copiii, care participă la aceste ateliere de lucru manual, primesc în dar, la finalul activităților, dulciuri și poze de grup.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191