Cum a fost azi, la „Atelierele lui Mos Craciun”, eveniment organizat de Primaria Ploiesti

Cum a fost azi, la „Atelierele lui Mos Craciun”, eveniment organizat de Primaria Ploiesti

A treia zi a Atelierelor lui Moș Crăciun s-a desfășurat, astăzi, în foaierul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Zeci de elevi din clasele primare au trecut pragul atelierelor de creație organizate de Primăria Municipiului Ploiești, pentru a confecționa, cu dibăcie și veselie, decorațiuni și podoabe specifice sărbătorilor de iarnă.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Ineditele obiecte de Crăciun, plăsmuite din visurile inocente de copiii, sunt realizate sub atenta îndrumare a artiștilor plastici, colaboratori ai Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

“Atelierele lui Moș Crăciun” sunt organizate de mai mulți ani de municipalitate, din dorința de a le oferi elevilor din clasele primare posibilitatea de a deprinde tehnici și abilități de confecționare a decorațiunilor proprii, dar și de a petrece timp liber de calitate și de a crea amintiri plăcute cu colegii de clasă.

La actuala ediție a Atelierelor lui Moș Crăciun sunt așteptați 300 de copii din învățământul primar ploieștean, iar materialele destinate confecționării creațiilor copiilor sunt asigurate gratuit de organizatori.

Menționăm că toți copiii, care participă la aceste ateliere de lucru manual, primesc în dar, la finalul activităților, dulciuri și poze de grup.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191