Cum arată cel mai mare buncăr din Ploiești. Comuniștii l-au construit de teama apocalipsei nucleare! (VIDEO)

Cum arată cel mai mare buncăr din Ploiești. Comuniștii l-au construit de teama apocalipsei nucleare! (VIDEO)

Vizită incredibilă în cel mai mare buncăr antinuclear din Ploiești! În zona fostei fabrici 1 Mai se ascunde adăpostul subteran care a fost construit de comuniști, înainte de 1989, de teama unei apocalipse nucleare.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Jurnalistul Claudius Dociu a filmat în exclusivitate interiorul buncărului, care se întinde pe o suprafață uriașă, fiind „săpat” la o adâncime de peste 15 metri, scrie observatorph.ro.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Este impresionant”

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

„Am avut această oportunitate și am profitat de ea. Este impresionant să vezi aceste spații și dotări, inclusiv butelii de oxigen care ar fi asigurat în caz de necesitate ventilația necesară în buncăr”, a declarat jurnalistul ploieștean pentru sursa citată.

Buncărul nu figurează pe lista celor monitorizate de ISU Prahova sau de autoritățile locale și nici nu ar fi aparținut Armatei.

Din păcate, adăpostul subteran se află în paragină. Pe de altă parte, chiar dacă a fost abandonat, în buncăr se regăsesc diverse instalații și utilaje, echipamente de comunicații, măști de protecție pentru un atac chimic/nuclear etc.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191