Cum arată mâinile Danei Roba, după incidentul cumplit prin care a trecut. Make-up artistul și-a dat jos bandajul: ”Am o durere insuportabilă” / VIDEO

Cum arată mâinile Danei Roba, după incidentul cumplit prin care a trecut. Make-up artistul și-a dat jos bandajul: ”Am o durere insuportabilă” / VIDEO

Starea Danei Roba se îmbunătățește treptat, însă durerile prin care trece și suferința de care parte parte sunt greu de imaginat. Make-up artistul și-a dat jos bandajul de pe mâini și a început procedurile de recuperare. Vedeta le-a arătat oamenilor rănile de pe mâinile și degetele ei, după ce a fost lovită cu ciocanul de Daniel Balaciu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În urmă cu mai bine de o lună, Dana Roba a fost bătută și mutilată cu ciocanul de fostul ei soț, iar procesul de recuperare prin care trebuie să treacă este mai dificil decât ar fi crezut. Make-up artistul are o mulțime de răni și suportă dureri greu de imaginat. Aceasta a decis să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, astfel că acum le-a arătat rănile de la mâini.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cum arată rănile Danei Roba după ce și-a dat jos bandajul

Medicii se ocupă cu multă atenție de Dana Roba, iar acum a început procesul de recuperare la mâini. Vedeta a fost la prima vizită la kinetoterapeut și a început ședințele. Pentru acest lucru a fost nevoie să își dea jos bandajele de la mâini, cele cu care a văzut-o o țară întreagă atât pe rețelele de socializare, cât și la televizor.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Mâinile Danei Roba sunt într-o stare critică, care răni vizibile și urme de lovituri. Mai grav decât atât este faptul că îndură dureri insuportabile și nu poate să își miște mâinile așa cum și-ar dori.

Însă, este convinsă că Dumnezeu o va ajuta să treacă și peste acest obstacol al vieții, așa cum s-a întâmplat și când a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Vedeta va fi supusă unor operații estetice

Dana Roba urmează să fie supusă unor operații estetice, în urma cărora ar trebui să arate cât mai aproape de felul în care arăta înainte să fie mutilată. Vedeta a mărturisit că va fi operată la degete, la frunte și la nas. De asemenea, în urma bătăilor, aceasta a rămas fără sinusuri și și-a pierdut gustul și mirosul pentru tot restul vieții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191