Cum arată Mara Bănică după ce a făcut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor: „Vineri îmi scoate firele”

Cum arată Mara Bănică după ce a făcut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor: „Vineri îmi scoate firele”

Mara Bănică întâmpină Paștele cu o nouă față! Vedeta a suferit o nouă intervenție, o blefaroplastie inferioară, și vineri merge să-și scoată firele. Am aflat cât anume a cheltuit fosta jurnalistă pe procedurile estetice, suferite în ultima vreme.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Mara Bănică (48 de ani) se reface văzând cu ochii după noua intervenție estetică suferită, zilele acestea. Vedeta va avea o față complet nouă până la Paște. A întinerit cu 10 ani, după ce a decis să-și facă un lifting facial. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Fosta jurnalistă ne-a marturistit că a cheltuit de euro pe intervențiile estetice. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Mara Bănică: „Nu am vânătăi, nimic!”

„Am făcut o blefaroplastie inferioară, este ultima etapă a unui lifting. Procedura nu se putea face odată cu liftingul, a trebuit să aștept nu mai puțin de patru luni!

După șase luni, pot să spun că doctorul Ben Balazadeh e un profesionist desăvârșit, nu degeaba i se spune Regele liftingurilor. 

Sunt foarte bine, vineri îmi scoate firele. Nu am vânătăi, nimic! A durat o oră și jumătate intervenția și alte 30 de minute procedura de scoatere a cearcănelor. 

Mi-am ridicat și sprâncenele, Brow lift se cheama procedura. 3200 de euro m-au costat aceste proceduri la nivelul feței. Sunt foarte mulțumită!” a declarat Mara Bănică, pentru Click!

Mara Bănică mai are câteva intervenții estetice la activ, cea de implanturi mamare, o rinoplastie ( modificarea nasului), fațetele dentare și și-a pus și acid hialuronic în buze.

Click! spune 

Mara Bănică este o femeie împlinită pe plan personal. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, în februarie 2022, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț. Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui, acesta nedorind să devină persoană publică. Despre soțul Marei Banica se știe că acesta ar conduce o multinațională în Germania, fiind mai mereu plecat. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021. 

„Soțul meu acum este în România, de când s-a născut Donca ( – fiica lor). Ei au posibilitatea, în Germania, să-și ia an sabatic, nouă luni de fapt. Încă nu și-a luat, dar a întrerupt jobul. Nu știu când se va întoarce în Germania, eu mi-aș dori să nu se mai întoarcă.

Dar din păcate, deși e țara lui, e dezamăgit. Nu înțelege de ce normalitatea din afară, aici trebuie să fie ocolită. E greu, după 30 de ani de Germania sau orice altă țară civilizată, în care ai făcut ceva, să ajungi într-o companie nemțească, să faci o facultate acolo.

Pe de altă parte, acasă, pentru el, acum suntem noi. Nu știu ce va fi, eu în Germania ce Dumnezeu să fac?! Pot să mă plimb, nu-i atât de departe”, a povestit Mara Bănică, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”

Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191